BAZAAR BERLIN

Bazaar Berlin_LogoVodeći njemački prodajni sajam etno-proizvoda, tradicionalnih i umjetničkih proizvoda

Berlin, 3. 11. – 7. 11. 2021.

O sajmu

Već više od 50 godina sajam BAZAAR BERLIN predstavlja uspješnu realizaciju koncepta „globalno tržište lokalnih proizvoda“. Jedanput godišnje u Berlinu se susreću proizvođači i trgovci umjetničkih i obrtničkih proizvoda iz svih krajeva svijeta te kupci vrhunskih etno i prirodnih proizvoda. Po opsegu i uspjehu sajam BAZAAR BERLIN je jedinstven u Europi.

Na vodećem sajmu ove vrste u Njemačkoj svake godine sudjeluje gotovo 600 izlagača iz više od 60 zemalja koji širokoj i stručnoj publici nude svoje jedinstvene proizvode. U potrazi za najnovijim trendovima i raznovrsnim karakterističnim proizvodima iz raznih zemalja, BAZAAR BERLIN posjeti oko 40.000 posjetitelja, koji, obzirom da se sajam održava u idealnom terminu predbožićnog razdoblja, ponudu sajma koriste i za kupnju originalnih darova.

BAZAAR BERLIN kroz svoju posebnu atmosferu pruža jedinstvenu priliku za prezentaciju proizvoda, a idealna je platforma za izravan plasman aktualnih proizvoda, testiranje tržišta i uspostavljanje novih poslovnih kontakata.

Sajam BAZAAR BERLIN podijeljen je u pet tematskih cjelina: ART & STYLE, FAIR TRADE MARKET, NATURAL LIVING, WINTER AT HOME i WORLD MARKET.

Pregled ponude

Odjevni predmeti, kućni tekstil, kožna roba, dodaci, putni pribor, sitni namještaj, tepisi, ćilimi, pleteni proizvodi, keramika, staklo, porculan, umjetnički proizvodi, nakit, bižuterija, etno nakit, pletena roba, prehrambeni proizvodi i delicije, prirodni proizvodi, prirodna kozmetika, suvremena umjetnosti i suvremeni dizajn, drvene igračke, turistička ponuda.

Sajam u brojkama

Izlagači: 500 iz 60 zemalja
Posjetitelji: 40.000

Izlaganje na sajmu

Ako ste zainteresirani za izlaganje na sajmu BAZAAR BERLIN, rado nas kontaktirajte kako bismo Vas uputili u sve pojedinosti!

Naručivanje ulaznica

Kao službeno zastupništvo Sajma Berlin za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu, stručnim posjetiteljima iz ovih zemalja nudimo mogućnost narudžbe ulaznica u pretprodaji.

Ako ste zainteresirani za posjet sajmu BAZAAR BERLIN, kontaktirajte nas kako bismo Vas pravodobno obavijestili o mogućnosti narudžbe ulaznica u pretprodaji.

www.bazaar-berlin.de