ESSEN MOTOR SHOW

Vodeći europski sajam automobila za krajnje potrošače

Essen, 30. 11. – 8. 12. 2019.

O sajmu

Sajam ESSEN MOTOR SHOW, koji se u 2017. godini održava po 50. put, je najveći europski sajam posvećen sportskim vozilima. Ovaj sajam ljubiteljima automobilizma pruža jedinstveni doživljaj: od sportskih serijskih vozila, preko tuninga i motosporta pa sve do s uzbuđenjem iščekivanih premijera, spektakularno moćnih bolida i automobilskih klasika. Posebna popratna događanja poput arene za utrke, tuningXperience i razna tematska izlaganja dodatan su izazov za adrenalin posjetitelja.

Sajam ESSEN MOTOR SHOW je odraz čiste strasti za automobilima na kojem već danas možete doživjeti fascinaciju vozila budućnosti. Niti jedan drugi sajam ove vrste ne živi strast za automobilima i tehnikom na tako emocionalan i opipljiv način kao ESSEN MOTOR SHOW.

Izlagačima sajam pruža savršenu pozornicu za predstavljanje vozila. Bez obzira o kojem segmentu je riječ, ESSEN MOTOR SHOW je idealna pozornica da impresionirate i začarate svoje ciljne skupine – direktno, uživo i iz prve ruke! A sajamske kuća Essen je Vaš savršeni partner za to: s najsuvremenijim mogućnostima za insceniranje proizvoda, usavršenim tijekom proteklih 50 godina.

Sajam u brojkama (2016.)

Više od 500 izlagača
361.000 posjetitelja
104.000 m2 izlagačke površine

Segmenti

Sportska serijska vozila
Motosport
Tuning
Klasični automobili

Popratni program

Pored izložbenog dijela, sajam ESSEN MOTOR SHOW posjetiteljima nudi i iznimno uzbudljiv popratni program s raznim sadržajima od kojih vrhunac, između ostalog, čine arena za utrke, tuningXperience, LIVETuning.

Izlaganje na sajmu

Ako ste zainteresirani za izlaganje na sajmu ESSEN MOTOR SHOW, kontaktirajte nas kako bismo Vas uputili u sve pojedinosti sudjelovanja na sajmu.

Posjet sajmu

Kao zastupnik Sajma Essen posjetiteljima nudimo mogućnost narudžbe ulaznica u pretprodaji po povoljnijim uvjetima. Ako planirate posjetiti sajam, obratite nam se kako bismo Vas pravodobno obavijestili o pretprodaji ulaznica.

www.essen-motorshow.de