EXPO 4.0

Međunarodni stručni sajmovi za tisak i promidžbu

Stuttgart, 31. 3. – 2. 4. 2022.

O sajmu

Sajam Expo 4.0 obuhvaća tri međunarodna stručna sajma iz područja vizualne komunikacije i reklamiranja. Riječ je o sajmovima TecStyle Visions, wetec i GiveADays koji se svake parne godine održavaju u Stuttgartu. S ciljem jačanja njihovog značaja kao međunarodnog poslovnog događaja sajmovi su od 2019. godine preuzeti u sajamski program Sajma Stuttgart, jednog od vodećih europskih i svjetskih organizatora sajamskih priredbi. Paralelnim održavanjem i jasnom strukturom sajam Expo 4.0 predstavlja optimalnu poslovnu platformu koja povezuje sve segmente vizualne komunikacije i promidžbe.

TecStyle Visions

Sajam TecStyle Visions je vodeći europski stručni sajam za promotivni tekstil i promidžbu na kojem izlagači predstavljaju tehnologiju i opremu za sve vrste tiska i ostale oblike obrade promotivnog tekstila (vezenje, flokiranje, apliciranje i lasersko graviranje). Renomirani proizvođači i dobavljači tekstila za korporativnu odjeću, promotivni tekstil i funkcionalnu radnu odjeću upotpunjuju program izlaganja.

Glavna područja izlaganja: tekstilni sitotisak, transferni tisak, digitalni tekstilni tisak, vezenje, flokiranje, apliciranje, lasersko graviranje, promotivna odjeća, korporativna odjeća, sportska odjeća, radna odjeća, tekstilni dodaci, frotir, tekstilni promotivni proizvodi.

wetec

Sajam wetec je međunarodni stručni sajam reklamne tehnologije, digitalnog tiska, svjetlećih reklama i digitalnog oglašavanja. Na sajmu se prikazuju strojevi, proizvodni proces, potrošni materijali i usluge kao i najnovije tehnologije i postupci koji se koriste u ovom području.

Glavna područja izlaganja: reklamna tehnologija, natpisi, samoljepljive folije, digitalni tisak, strojevi za digitalni tisak, 3D tisak, folije i mediji za digitalni tisak, svjetleće reklame, LED sustavi i oprema, digitalno oglašavanje, sustavi za digitalno oglašavanje i informiranje.

GiveADays

Sajam GiveADays je međunarodni stručni sajam za promotivne proizvode i haptičko oglašavanje, na kojem izlagači i dobavljači predstavljaju kompletnu paletu proizvoda u ovom segmentu. Pored klasičnih, trendovskih i neuobičajenih promotivnih artikala ponuda sajma također obuhvaća strojeve i alte za dotisak i završnu obradu.

Glavna područja izlaganja: pribor za pisanje, papirna konfekcija, uredski materijal, promotivni artikli za gastronomiju, domaćinstva, trgovinu, slobodno vrijeme, sport, zdravlje i wellness, namirnice, tekstil i dodaci, strojevi i uređaji za tisak (tamponski tisak, transferni tisak, sitotisak, digitalni tisak), sustavi za graviranje, laserski sustavi.

Izlaganje na sajmu

Ako ste zainteresirani za izlaganje na sajmovima Expo 4.0, kontaktirajte nas kako bismo Vas uputili u sve pojedinosti sudjelovanja na sajmu.

Naručivanje ulaznica

Kao službeno zastupništvo Sajma Stuttgart stručnim posjetiteljima nudimo mogućnost narudžbe ulaznica u pretprodaji po povoljnijim uvjetima.

Ako želite posjetiti sajam, obratite nam se kako bismo Vas pravodobno obavijestili o modalitetima narudžbe ulaznica. Jedna ulaznica vrijedi za sva tri sajma.

Web stranica sajma TecStyle Visions
Web stranica sajma wetec
Web stranica sajma GiveADays