FRUIT LOGISTICA

FRUIT LOGISTICAVodeći svjetski stručni sajam za trgovinu svježim voćem i povrćem

Berlin, 5. 4. – 7. 4. 2022.
Zbog pandemije koronavirusa sajam će se održati u novom terminu!

O sajmu

Preko 3.200 izlagača i više od 78.000 stručnih posjetitelja na sajmu FRUIT LOGISTICA koriste mogućnosti za unapređenje svog poslovanja te kako bi u potpunosti iskoristili potencijale u trgovini sa svježim proizvodima poput voća i povrća.

Sajam FRUIT LOGISTICA obuhvaća sve segmente poslovanja sa svježim proizvodima i obraća se svim sudionicima na tržištu, čime pruža potpuni pregled proizvoda, usluga i inovacija kroz cjelokupni lanac vrijednosti. Stoga je sajam FRUIT LOGISTICA izvrsna prilika za ostvarivanje poslovnih kontakata i pokretanje suradnje prema najvažnijim ciljnim skupinama na globalnoj razini.

Na sajmu FRUIT LOGISTICA se predstavljaju tvrtke svih veličina, od tzv. svjetskih igrača, preko srednje velikih tvrtki pa do malih obiteljskih gospodarstva, nudeći isključivo stručnoj publici ponudu cijelog spektra industrije svježeg voća i povrća.

Na sajmu FRUIT LOGISITICA izlagačima iz cijeloga svijeta na raspolaganju je uspješna poslovna platforma koja je kao takva jedinstvena na svijetu. Nigdje drugdje tvrtke u tako koncentriranom obliku i vremenu nemaju mogućnosti predstaviti se međunarodnoj stručnoj poslovnoj publici od gotovo 80.000 posjetitelja.

Sajam FRUIT LOGISTICA odlikuje iznimno visok stupanj internacionalnosti posjetitelja čiju većinu čine donositelji odluka sa svih kontinenata koji tri dana trajanja sajma koriste kako bi intenzivirali svoje poslovne odnose s partnerima iz cijeloga svijeta.

Sajam u brojkama

Izlagačka površina: 137.504 m²
Broj izlagača: 3.276 iz 90 zemalja (od toga 2.979 inozemnih izlagača)
Broj poslovnih posjetitelja: 78.269 iz 135 zemalja (od toga 85 % iz inozemstva)

Izlaganje na sajmu

Ako ste zainteresirani za izlaganje na sajmu FRUIT LOGISTICA, slobodno nas kontaktirajte kako bismo Vas uputili u sve pojedinosti!

Naručivanje ulaznica

Kao službeno zastupništvo Sajma Berlin za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu, stručnim posjetiteljima iz ovih zemalja nudimo mogućnost narudžbe ulaznica u pretprodaji po povoljnijim uvjetima.

Ako planirate posjetiti sajam FRUIT LOGISTICA, obratite nam se kako bismo Vas uputili u mogućnost narudžbe ulaznica u pretprodaji.

www.fruitlogistica.de