Gelatissimo

Stručni sajam sladoledarstva

Stuttgart, 5. 2. – 9. 2. 2022.

O sajmu

Sajam GELATISSIMO je jedini stručni događaj u njemačkom govornom području i srednjoj Europi namijenjen proizvodnji sladoleda. Na 10.000 četvornih metara izložbene površine sajam nudi prikaz svega što je potrebno za obrtničku proizvodnju sladoleda i kave. Na sajmu se predstavljaju noviteti iz područja sirovina i dodataka, rashladne tehnike, strojeva i uređaja za pravljenje sladoleda, opremanja prodajnih mjesta kao i usluge u proizvodnji, prodaji i prezentaciji sladoleda. Od svoje premijere 2010. godine sajam GELATISSIMO je kao stručni i poslovni događaj neizostavan termin u kalendaru vodećih predstavnika sektora kao i za sve one koji se žele informirati o novim proizvodima i trendovima na tržištu i koji iz prve ruke žele saznati kako od sladoleda stvoriti unosan posao.

Sajam GELATISSIMO sastavni je dio sajma INTERGASTRA, međunarodnog stručnog sajma ugostiteljstva i hotelske industrije.

Područja izlaganja

Sirovine i dodatci
Preljevi
Strojevi za pravljenje sladoleda
Oprema za prodajna mjesta
Rashladna tehnika
Prezentacijski sustavi i osvjetljenje
Posude i korneti
Zdjelice i žlice
Unapređenje prodaje i prezentacija

Izlaganje na sajmu

Ako ste zainteresirani za izlaganje na sajmu GELATISSIMO, kontaktirajte nas kako bismo Vas uputili u sve pojedinosti sudjelovanja na sajmu.

Naručivanje ulaznica

Kao službeno zastupništvo Sajma Stuttgart stručnim posjetiteljima nudimo mogućnost narudžbe ulaznica u pretprodaji po povoljnijim uvjetima.

Ako želite posjetiti sajam GELATISSIMO, slobodno nas kontaktirajte kako bismo Vas uputili u mogućnost naručivanja ulaznica u pretprodaji te pravodobno obavijestili o početku pretprodaje.

Web stranica sajma