HAMBURG MOTOR CLASSICS

MO_17_4c_purSajam oldtimer vozila

Hamburg, 18. 10. – 20. 10. 2019.

O sajmu

HAMBURG MOTOR CLASSICS je novi sajam za vlasnike i ljubitelje oldtimer vozila koji će se 2017. godine premijerno održati u Hamburgu. Sajam je namijenjen kupcima i posjetiteljima iz Njemačke i inozemstva.

U suvremenim paviljonima Sajma Hamburga pored cijele raznolikosti oldtimer vozila predstavljaju se i youngtimer vozila, klasični motocikli, dijelovi i oprema. Vještaci te stručnjaci za financije i osiguranje također su na raspolaganju za savjetovanje. Ponudu sajma zaokružuju odabrani eksponati i rariteti te atraktivni popratni program.

Posjetitelji na sajam također mogu doputovati svojim oldtimer vozilima i parkirati ih na posebnom dijelu u sklopu sajamskog prostora te time aktivno sudjelovati u izložbi.

Segmenti

Oldtimer vozila
Youngtimer vozila
Newtimer vozila
Klasični motocikli
Klubovi i muzeji
Rezervni dijelovi
Restauracija
Njega i održavanje
Usluge, osiguranje, vještačenje
Dodaci, odjeća i luksuzni artikli
Retro igračke i modeli vozila
Umjetnost, literatura
Oldtimer događanja

Popratni program

Sastavni dio sajma je i atraktivni popratni program s odabranim rijetkim vozilima, mnogobrojnim stručnim forumima i privatnim sajmom za kupoprodaju vozila.

Izlaganje na sajmu

Ako ste zainteresirani za izlaganje na sajmu HAMBURG MOTOR CLASSICS, kontaktirajte nas kako bismo Vas uputili u sve pojedinosti sudjelovanja na sajmu.

Posjet sajmu

Kao zastupnik Sajma Hamburg stručnim posjetiteljima nudimo mogućnost narudžbe ulaznica u pretprodaji po povoljnijim uvjetima. Ako planirate posjetiti sajam, obratite nam se kako bismo Vas pravodobno obavijestili o pretprodaji ulaznica.

www.hamburg-motor-classics.de