MEĐUNARODNI ZELENI TJEDAN

IGW_Logo_4CVodeći svjetski sajam poljoprivrede, prehrane i hortikulture

Berlin, 17. 1. – 26. 1. 2020.

O sajmu

Po svom konceptu Međunarodni zeleni tjedan je jedinstvena međunarodna izložba prehrambene industrije, poljoprivrede i hortikulture. Povodom sajma se također održava Globalni forum o prehrani i poljoprivredi (Global Forum for Food and Agriculture) na kojem sudjeluje preko 70 resornih ministara.

Proizvođači prehrambenih proizvoda iz cijeloga svijeta kroz nacionalne štandove i proizvodna tržišta koriste sajam kao prodajno i pokusno tržište te za osobni kontakt prema kupcima i za prezentaciju svog poduzeća stručnoj i širokoj publici. Kroz izravnu prodaju posjetiteljima, izlagači za vrijeme sajma ostvare promet od gotovo 50 milijuna eura. Više od 80 posto izlagača sudjelovanje na sajmu redovito ocjenjuje kao uspješno, a dvije trećine na temelju ostvarenih kontakata očekuje poslovne realizacije nakon sajma.

Sudjelovanje gotovo 1.700 izlagača iz 68 zemalja, preko 70 ministara poljoprivrede sa svih kontinenata, prisutnost delegacija iz područja agrarne i gospodarske politike te nadasve 418.000 posjetitelja (među kojima 85.000 stručnih) potvrđuju da je Međunarodni zeleni tjedan vodeći svjetski sajam prehrane i poljoprivrede i neizostavan termin za cjelokupni agrarni sektor.

Izlaganje na sajmu

Ako ste zainteresirani za izlaganje na sajmu Međunarodni zeleni tjedan, slobodno nas kontaktirajte kako bismo Vas uputili u sve pojedinosti individualnog izlaganja ili nastupa u sklopu nacionalnih štandova.

Naručivanje ulaznica

Kao službeno zastupništvo Sajma Berlin za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu, stručnim posjetiteljima iz ovih zemalja nudimo mogućnost narudžbe ulaznica u pretprodaji po povoljnijim uvjetima.

Za narudžbu ulaznica potrebno je dostaviti ispunjenju narudžbenicu koju možete preuzeti ovdje.

Cijene ulaznica u pretprodaji:
Jednokratna ulaznica za stručne posjetitelje: 120,00 HRK / 16,00 EUR
Stalna ulaznica za stručne posjetitelje: 330,00 HRK / 44,00 EUR

Cijene ulaznica na blagajni sajma:
Jednokratna ulaznica za stručne posjetitelje: 25,00 EUR
Stalna ulaznica za stručne posjetitelje: 60,00 EUR

www.gruenewoche.de