InnoTrans

InnoTrans_LogoVodeći svjetski sajam prometne tehnologije

Berlin, 18. 9. – 21. 9. 2018.

O sajmu

InnoTrans je vodeći međunarodni sajam prometne tehnologije koji se svake dvije godine održava u Berlinu. Sajam je podijeljen u pet glavnih segmenata: željeznička tehnologija (Railway Technology), željeznička infrastruktura (Railway Infrastructure), javni prijevoz (Public Transport), unutarnje opremanje vozila (Interiors) i gradnja tunela (Tunnel Construction).

U segmentu tehnologije željezničkih vozila InnoTrans se etablirao kao vodeća međunarodna poslovna i marketinška platforma i mjesto na kojem se susreću globalna ponuda i potražnja putničkog i teretnog prometa.

Jedinstvenost sajma InnoTrans predstavlja široka ponuda tračnih vozila izloženih na vanjskom prostoru sajma koji obuhvaća i 3,5 kilometara tračnica. Paleta eksponata na vanjskom prostoru seže od brzih i motornih vlakova i lokomotiva, preko teretnih vozila i tramvaja, pa sve do kombiniranih željezničko-cestovnih vozila.

U sklopu stručnog sajma održava se i kongres InnoTrans Convention kao međunarodno susretište za donositelje odluka iz gospodarstva, politike i prometa. S vrhunskim međunarodnim stručnjacima i panel raspravama o aktualnim pitanjima i trendovima u mobilnosti kongresni dio sajma omogućuje nove spoznaje i uvid u smjernice kojima će se kretati budućnost.

Mnoštvo noviteta i prilika za nove poslovne kontakte i suradnje čine sajam InnoTrans generatorom razvojnih impulsa za svjetsku željezničku industriju.

Područja izlaganja

Detaljan pregled izlagačkih područja po paviljonima možete pogledati ovdje.

Sajam u brojkama

2.761 izlagač iz 55 zemalja
133.595 posjetitelja iz 146 zemalja
103.409 m2 izlagačke površine
149 tračnih vozila
140 svjetskih premijera
3.500 m tračnica

Izlaganje na sajmu

Ako ste zainteresirani za izlaganje na sajmu InnoTrans 2016. godine, slobodno nas kontaktirajte kako bismo Vas uputili u sve pojedinosti!

Naručivanje ulaznica

Kao službeno zastupništvo Sajma Berlin za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu, stručnim posjetiteljima iz ovih zemalja nudimo mogućnost narudžbe ulaznica u pretprodaji po povoljnijim uvjetima.

Početak pretprodaje ulaznica za sajam InnoTrans 2018. predviđen je za proljeće 2018. godine.

Ako ste zainteresirani za posjet sajmu InnoTrans, kontaktirajte nas kako bismo Vas pravodobno obavijestili o modalitetima narudžbe ulaznica u pretprodaji.

www.innotrans.de