InnoTrans

InnoTrans_LogoVodeći svjetski sajam prometne tehnologije

Berlin, 18. 9. – 21. 9. 2018.

O sajmu

InnoTrans je vodeći međunarodni sajam prometne tehnologije koji se svake dvije godine održava u Berlinu. Sajam je podijeljen u pet glavnih segmenata: željeznička tehnologija (Railway Technology), željeznička infrastruktura (Railway Infrastructure), javni prijevoz (Public Transport), unutarnje opremanje vozila (Interiors) i gradnja tunela (Tunnel Construction).

U segmentu tehnologije željezničkih vozila InnoTrans se etablirao kao vodeća međunarodna poslovna i marketinška platforma i mjesto na kojem se susreću globalna ponuda i potražnja putničkog i teretnog prometa.

Jedinstvenost sajma InnoTrans predstavlja široka ponuda tračnih vozila izloženih na vanjskom prostoru sajma koji obuhvaća i 3,5 kilometara tračnica. Paleta eksponata na vanjskom prostoru seže od brzih i motornih vlakova i lokomotiva, preko teretnih vozila i tramvaja, pa sve do kombiniranih željezničko-cestovnih vozila.

U sklopu stručnog sajma održava se i kongres InnoTrans Convention kao međunarodno susretište za donositelje odluka iz gospodarstva, politike i prometa. S vrhunskim međunarodnim stručnjacima i panel raspravama o aktualnim pitanjima i trendovima u mobilnosti kongresni dio sajma omogućuje nove spoznaje i uvid u smjernice kojima će se kretati budućnost.

Mnoštvo noviteta i prilika za nove poslovne kontakte i suradnje čine sajam InnoTrans generatorom razvojnih impulsa za svjetsku željezničku industriju.

Sajam u brojkama

2.761 izlagač iz 55 zemalja
133.595 posjetitelja iz 146 zemalja
103.409 m2 izlagačke površine
149 tračnih vozila
140 svjetskih premijera
3.500 m tračnica

Izlaganje na sajmu

Ako ste zainteresirani za izlaganje na sajmu InnoTrans 2016. godine, slobodno nas kontaktirajte kako bismo Vas uputili u sve pojedinosti!

Naručivanje ulaznica

Kao službeno zastupništvo Sajma Berlin za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu, stručnim posjetiteljima iz ovih zemalja nudimo mogućnost narudžbe ulaznica u pretprodaji po povoljnijim uvjetima.

Cijene ulaznica u pretprodaji:
Stalna ulaznica za stručne posjetitelje: 200,00 HRK / 25,00 EUR
Jednokratna ulaznica za stručne posjetitelje: 120,00 HRK / 15,00 EUR
Jednokratna ulaznica za studente*: 100,00 HRK / 13,00 EUR

Cijene ulaznica na blagajni sajma:
Stalna ulaznica za stručne posjetitelje: 120,00 EUR
Jednokratna ulaznica za stručne posjetitelje: 90,00 EUR
Jednokratna ulaznica za studente*: 13,00 EUR

(* uz predočenje važeće potvrde o statusu studenta)

Za naručivanje ulaznica molimo dostavite nam ispunjenu narudžbenicu koju možete preuzeti OVDJE.

www.innotrans.de