Intergastra

Stručni sajam ugostiteljstva i hotelske industrije

Stuttgart, 5. 2. – 9. 2. 2022.

O sajmu

Bienalni sajam INTERGASTRA spada među najvažnije međunarodne stručne sajmove u Europi u području ugostiteljstva i hotelijerstva. Na 103.000 četvornih metara izlagačke površine na ovom sajmu sudjeluje gotovo 1.300 izlagača i 90.000 isključivo poslovnih/stručnih posjetitelja iz 54 zemlje. Time je INTERGASTRA najveći i najznačajniji stručni sajam ove vrste u Njemačkoj.

Sajam INTERGASTRA pruža jedinstven pregled kompletnog spektra proizvoda i usluga u svim segmentima ugostiteljstva: hotelijerstvo, gastronomija, catering, slastičarstvo i kafići. Hotelijeri, gastronomi, kuhari, voditelji kantina i menzi, djelatnici posluge, sistemski gastronomi te pekari i slastičari na sajmu mogu pronaći vrhunsku ponudu proizvoda i usluga za ugostiteljsku industriju i iz prve ruke upoznati nove trendove i inovacije te iskoristiti jedinstvenu priliku za susret s velikim brojem potencijalnih poslovnih partnera na samo jednom mjestu.

Platformu za prijenos znanja i stručno usavršavanje nudi bogati okvirni program sajma koji obuhvaća predavanja, panel rasprave, natjecanja i prezentacije.

Paralelno uz sajam INTERGASTRA održava se i sajam GELATISSIMO, međunarodni stručni sajam sladoledarstva.

Tematske cjeline

Sajam INTERGASTRA obuhvaća četiri glavne tematske cjeline:

Pića
Hotel i ambijent
Kava
Kuhinja i hrana

Izlaganje na sajmu

INTERGASTRA izlagačima pruža idealnu platformu za prezentaciju poduzeća u pravom svijetlu. Konstantno rastući brojevi isključivo stručne publike daju Vam priliku za otvaranje novih poslovnih veza.

Ako ste zainteresirani za izlaganje na sajmu INTERGASTRA, kontaktirajte nas kako bismo Vas uputili u sve pojedinosti sudjelovanja na sajmu.

Naručivanje ulaznica

Kao službeno zastupništvo Sajma Stuttgart stručnim posjetiteljima nudimo mogućnost narudžbe ulaznica u pretprodaji po povoljnijim uvjetima.

Ako želite posjetiti sajam INTERGASTRA, slobodno nas kontaktirajte kako bismo Vas uputili u mogućnost naručivanja ulaznica u pretprodaji te pravodobno obavijestili o početku pretprodaje.

Web stranica sajma