INTERNORGA

Vodeći europski sajam hotelijerstva i gastronomije

18. 3. – 22. 3. 2022.

O sajmu

INTERNORGA kao vodeći sajam cjelokupnog sektora gastronomije nudi sve što je potrebno za uspješno poslovanje. Poznat kao izvor vizionarskih koncepata sajam je glavno mjesto za susret stručnjaka iz cijeloga svijeta. Pored trendova koje predstavljaju izlagači, inovativna natjecanja, posebne tematske izložbe i vrhunski popratni program odraz su glavnih tema koje trenutno pokreću ovu industriju. Time sajam INTERNORGA obuhvaća aktualna pitanja kao i buduće trendove u gastronomiji.

Posvećenost inovacijama, raznolikost izlagačke ponude i sadržajna dubina: ova trijada i konzekventna usmjerenost prema vrhunskoj stručnoj publici čine sajam INTERNORGA pouzdanom marketinškom i poslovnom platformom u gastronomskoj industriji.

Jedinstvena uspješna mješavina velikog broja međunarodnih izlagača, uzbudljivih popratnih događanja i vrhunskog kongresnog programa omogućuju stručnim posjetiteljima da brzo i jednostavnu u kompaktnom i jasno strukturiranom obliku pronađu sve što je potrebno za njihovo poslovanje.

Sajam INTERNORGA je idealna prilika za pripremu poslovne godine, uspostavljanje i održavanje poslovnih kontakata i sklapanje poslova. Sve na jednom mjestu u samo pet dana.

Segmenti

Uređenje i opremanje
Tehnika i oprema za kuhinje
Namirnice
Pića
Sirovine i oprema za pekare i slastičarne, uređenje prodajnog prostora
IT, blagajne, komunikacija
Informacija, zabava, vozila

Popratni program

Razna popratna događanja poput stručnih kongresa sastavni su dio sajma INTERNORGA. Tijekom sajma se, između ostalog, održava i vodeći europski kongres za profesionalnu gastronomiju.

Sajam u brojkama

1.300 izlagača
96.000 posjetitelja iz 41 zemlje
90.000 m2 izlagačke površine

Izlaganje na sajmu

Ako ste zainteresirani za izlaganje na sajmu INTERNORGA, kontaktirajte nas kako bismo Vas uputili u sve pojedinosti sudjelovanja na sajmu.

Posjet sajmu

Kao zastupnik Sajma Hamburg stručnim posjetiteljima nudimo mogućnost narudžbe ulaznica u pretprodaji po povoljnijim uvjetima. Ako planirate posjetiti sajam, obratite nam se kako bismo Vas pravodobno obavijestili o pretprodaji ulaznica.

www.internorga.com