MARINE INTERIORS

Cruise & Ferry Global Expo

Međunarodni stručni sajam za unutarnje opremanje i uređenje putničkih brodova

Hamburg, 11. 9. – 13. 9. 2019.

O sajmu

Sajam MARINE INTERIORS Cruise & Ferry Global Expo je novi međunarodni stručni sajam namijenjen unutarnjem opremanju i uređenju putničkih brodova, koji će od 2019. godine bienalno provoditi sajamska kuća Hamburg, organizator vodećeg svjetskog sajma pomorske industrije i brodogradnje SMM. Sajam MARINE INTERIORS odraz je potrebe brzo rastućeg tržišnog segmenta kruzera za specijaliziranim poslovno-marketinškim događajem na kojem će se predstavljati globalna ponuda proizvoda i usluga za unutarnje opremanje i uređenje putničkih brodova – od oceanskih i riječnih kruzera do trajekata i tzv megajahti.

Proizvođačima i dobavljačima iz ovog područja sajam će ubuduće pružati priliku da svoje proizvode i usluge te inovacije izravno predstave ključnim ljudima i donositeljima odluka iz vodećih svjetskih agencija za krstarenje te graditeljima brodova i dizajnerima interijera. Izlagači i stručni posjetitelji također će dodatno profitirati od istovremenog održavanja sajma Seatrade Europe, međunarodnog sajma i kongresa kružnih putovanja, zbog čega će se u Hamburgu u ova tri dana okupiti vodeći predstavnici iz svjetske industrije krstarenja.

Područja izlaganja

Dizajn interijera
Unutarnje opremanje i tehnologija
Opremanje hotelsko-ugostiteljskih objekta na brodovima
Brodogradilišta, dobavljači opreme, savjetovanje

Detaljan pregled izlagačkog programa možete preuzeti ovdje.

Izlaganje na sajmu

Ako ste zainteresirani za izlaganje na sajmu MARINE INTERIORS, kontaktirajte nas kako bismo Vas uputili u sve pojedinosti sudjelovanja na sajmu.

Brošura za izlagače

Posjet sajmu

Kao zastupnik Sajma Hamburg za Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju, Crnu Goru i Makedoniju stručnim posjetiteljima nudimo mogućnost narudžbe ulaznica u pretprodaji po povoljnijim uvjetima. Ako planirate posjetiti sajam, obratite nam se kako bismo Vas pravodobno obavijestili o pretprodaji ulaznica.

www.marineinteriors-expo.com