Moda

Međunarodni stručni sajam mode
i vodeći stručni sajam obuće u Velikoj Britaniji

Birmingham, 6. 2. – 9. 2. 2022.

O sajmu

Sajam Moda, koji se održava dvaput godišnje (u veljači i rujnu) u Birminghamu, u srcu Ujedinjenog Kraljevstva, modu ispunjava životom i čini ju dostupnom svakome. Sajam pruža sveobuhvatni pregled odabrane ženske mode, modnih dodataka i obuće koju nude kako vodeći tako i novi brandovi. Ovaj događaj je također poznat kao vodeći britanski sajam obuće na kojem se nudi najveća selekcija ženske, muške i dječje obuće. Moda je također mjesto za susret modne zajednice u središtu Velike Britanije na kojem se već preko 30 godina susreću ponuda i potražnja u modnoj industriji, otkrivaju najnoviji trendovi i ostvaruju unosni poslovni kontakti – idealna prilika za sve kupce iz Ujedinjenog Kraljevstva i svih krajeva svijeta koji žele proširiti svoju modnu ponudu i otkriti buduće bestselere. Na sajmu svake godine sudjeluje preko 800 brendova i 9.000 kupaca. Stručnim posjetiteljima i predstavnicima maloprodaje sajam ne pruža samo pristup najnovijim modnim kolekcijama, već im kroz razne sadržaje koji se prezentiraju uživo nudi uvid u aktualno stanje na tržištu te najnovije trendove i poslovne savjete za uspješnu sezonu.

Izlagačka ponuda

Ženska moda
Modni dodaci
Repromaterijal
Obuća

Izlaganje na sajmu

Ako ste zainteresirani za izlaganje na sajmu Moda, kontaktirajte nas kako bismo Vas uputili u sve pojedinosti sudjelovanja na sajmu.

Posjet sajma

Ako želite posjetiti sajam Moda, slobodno nas kontaktirajte kako bismo Vas uputili u postupak registracije posjetitelja.

www.moda-uk.co.uk