Südback

Stručni sajam pekarstva i slastičarstva

Stuttgart, 21. 9. – 24. 9. 2019.

O sajmu

Sajam SÜDBACK spada među najvažnije i najpopularnije stručne sajmove pekarstva i slastičarstva u njemačkom govornom području, koji je posebno usmjeren na male i srednje velike proizvođače. SÜDBACK je idealna platforma za prezentaciju proizvoda i inovacija te za stručno informiranje i usavršavanje u području pekarstva i slastičarstva. Na sajmu sudjeluje gotovo 700 izlagača koji svoje proizvode i usluge predstavljaju na 65.000 četvornih metara izlagačke površine. Ponudu sajma zaokružuje bogati okvirni program, koji uključuje i ogledno pripravljanje pekarskih i slastičarskih proizvoda. Prošlo izdanje sajma posjetilo je više od 37.000 stručnih posjetitelja.

Sajam Stuttgart organizator je i sajma pekarstva i slastičarstva IBATECH u Turskoj koji se u parnim godinama održava u Istanbulu, a u neparnim u Ankari. Na sajmu u Istanbulu sudjeluje oko 300 izlagača i gotovo 64.000 posjetitelja, što je odraz atraktivnosti turskog pekarskog tržišta čija se vrijednost procjenjuje na preko šest milijardi dolara.

Područja izlaganja

Pekarski strojevi
Pekarska oprema
Peći
Rashladna i klimatizacijska tehnika
Sirovine
Smrznuta hrana
Poboljšivači
Strojevi za pravljenje sladoleda
Opremanje prodajnog prostora
Oprema za slastičarnice
Kava
Ambalaža
Slatkiši
Usluge
Stručne publikacije

Izlaganje na sajmu

Ako ste zainteresirani za izlaganje na sajmovima SÜDBACK i/ili IBATECH, kontaktirajte nas kako bismo Vas uputili u sve pojedinosti sudjelovanja na sajmu.

Naručivanje ulaznica

Kao informacijski centar Sajma Stuttgart za Hrvatsku i Srbiju, stručnim posjetiteljima iz ovih zemalja nudimo mogućnost narudžbe ulaznica u pretprodaji po povoljnijim uvjetima.

Ako želite posjetiti sajam SÜDBACK, kontaktirajte nas kako bismo Vas pravodobno obavijestili o početku pretprodaje ulaznica.

Web stranica sajma SÜDBACK

Web stranica sajma IBATECH