WASSER BERLIN INTERNATIONAL

WBI_Logo_querMeđunarodni stručni sajam i kongres vodnog gospodarstva

Berlin, 26. 3. – 29. 3. 2019.

O sajmu

WASSER BERLIN INTERNATIONAL je vodeći europski sajam na području vodoopskrbe i zbrinjavanja otpadnih voda koji se svake dvije godine održava u glavnom gradu Njemačke te je jedini stručni sajam koji prikazuje cjelokupni hidrološki ciklus sa sveobuhvatnom ponudom tehničkih rješenja te proizvoda i usluga iz svih područja vodnog gospodarstva. Kao izložba vodnog gospodarstva sajam stručnim posjetiteljima omogućuje da se informiraju o dostignućima i perspektivama aktera u ovom sektoru. Četiri petine izlagača na sajmu redovito predstavlja novitete ili unapređenja već postojećih proizvoda.

Time je WASSER BERLIN INTERNATIONAL važan termin za sve donositelje odluka u vodnom sektoru. Ovaj vodeći međunarodni sajam pored kompletnog pregleda tržišta te novih proizvoda i tehnologija također pruža jedinstvenu priliku za uspostavljanje međunarodnih poslovnih kontakata.

Kao specijalizirani stručni sajam na temu vodâ WASSER BERLIN INTERNATIONAL pažnju također posvećuje i sve važnijem pitanju zaštite od poplava i upravljanja katastrofama kroz posebni izlagački segment i paralelni simpozij pod nazivom FLOOD MANAGEMENT BERLIN.

Prateći kongresni program sajma stručnjacima iz cijeloga svijeta, specijaliziranim na području vodoopskrbe i odvodnje, nudi forum za susret i raspravu o rješenjima u vodnom gospodarstvu.

Ponuda stručnog sajma

Crpljenje vode
Pročišćavanje vode i otpadnih voda
Distribucija vode i odvodnja otpadnih voda
Tehnologije polaganja cjevovoda bez iskopa (NO DIG BERLIN)
Uslužne djelatnosti opskrbe i zbrinjavanja
Tehnologija za mjerenje, regulaciju i analizu
Armature, pumpe, crpne stanice, pogonska tehnika, kompresori
Desalinizacija morske vode
Zaštita od poplava, zaštita vode i podzemnih voda, zaštita tla
Geotermalna energija
Opremanje industrijskih postrojenja, građevinski strojevi, strojevi za niskogradnju
Znanost, istraživanje, tehnološki transfer
Informacijska i komunikacijska tehnologija

Sajam u brojkama

36.000 m2 izlagačke površine
450 izlagača iz 26 zemalja
19.273 stručnih posjetitelja

Izlaganje na sajmu

Ako ste zainteresirani za izlaganje na sajmu WASSER BERLIN INTERNATIONAL 2017. godine, slobodno nas kontaktirajte kako bismo Vas uputili u sve pojedinosti!

Naručivanje ulaznica

Kao službeno zastupništvo Sajma Berlin za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu, stručnim posjetiteljima iz ovih zemalja nudimo mogućnost narudžbe ulaznica u pretprodaji po povoljnijim uvjetima.

Ako želite posjetiti sajam WASSER BERLIN INTERNATIONAL kontaktirajte nas kako bismo Vas pravodobno obavijestili o početku pretprodaje ulaznica.

Stručni posjetitelji

Donositelji odluka u vodnom gospodarstvu iz lokalne samouprave i industrije, inženjeri, stručnjaci iz graditeljstva i građevinske industrije u niskogradnji, gradnji bunara, vodoopskrbi i drugim područjima, predstavnici nacionalnih i međunarodnih organizacija, specijalizirani kupci, predstavnici udruženja i institucija, predstavnici iz područja znanosti i istraživanja.

www.wasser-berlin.de