FISH INTERNATIONAL

FishInt_LogoMeđunarodni stručni sajam ribarstva

Bremen, 9. 2. – 11. 2. 2020

O sajmu

Sajam FISH INTERNATIONAL je mjesto na kojem se susreće ribarska industrija u Njemačkoj. Kao jedini njemački stručni sajam ribarstva FISH INTERNATIONAL zanimljiv je i za izlagače izvan Njemačke koji na sajmu mogu predstaviti svoju ponudu njemačkom tržištu, ali i tržištima zapadne i sjeverne Europe. Stručni posjetitelji u Bremenu imaju priliku informirati se o novim proizvodima te dobiti pregled noviteta i trendova na tržištu.

Ponuda sajma FISH INTERNATIONAL obuhvaća:

  • ribu i morske plodove u svim oblicima: svježa, sušena, smrznuta, marinirana;
  • opremu za prodajna mjesta te rješenja za uređenje mobilnih i stacionarnih specijaliziranih trgovina;
  • strojeve i tehnička pomagala za preradu ribe;
  • tehnološka rješenja i opremu za uzgoj ribe.

Na sajmu je jasno naglašen i sektor akvakulture. Pribor, hrana, poribljavanje, strojevi za preradu, usluge, tehnička rješenja i oprema te kompletna postrojenja za uzgoj ribe – na sajmu FISH INTERNATIONAL predstavljaju se ponuditelji iz svih segmenata.

Bogati okvirni program o aktualnim temama i pitanjima u ribarstvu, koji se održava u suradnji s vodećim stručnim medijima, prati izlagački dio sajma.

Paralelno uz sajam FISH INTERNATIONAL održava se i sajam GASTRO IVENT, stručni sajam gastronomije i cateringa, a jedna ulaznica vrijedi za oba sajma.

Sajam u brojkama

230 izlagača iz 27 zemalja
10.938 posjetitelja iz 48 zemalja
14.000 m2 izlagačke površine

Izlaganje na sajmu

Ako ste zainteresirani za izlaganje na sajmu FISH INTERNATIONAL, slobodno nas kontaktirajte kako bismo Vas uputili u sve pojedinosti!

www.fishinternational.de