AMB

Sajam AMBMeđunarodni stručni sajam obrade metala

Stuttgart, 13. 9. – 17. 9. 2022.

O sajmu

Bienalni međunarodni stručni sajam obrade metala AMB spada među vodećih pet stručnih sajmova na svijetu u području obrade metala. U devet paviljona na ukupnoj izlagačkoj površini od 105.000 m2 predstavlja se više od 1.300 izlagača iz tridesetak zemalja, uključujući sve vodeće svjetske kompanije. U središtu pozornosti sajamske ponude nalaze se alatni strojevi i strojevi za preciznu obradu. O značenju sajma svjedoči i brojka od više od 90.000 isključivo poslovnih/stručnih posjetitelja iz preko 80 zemalja kojima sajam AMB pruža priliku da se na jednom mjestu informiraju o trendovima i tehnološkim inovacijama te aktualnim proizvodima u ovoj industrijskoj grani. Osim širokog spektra ponude u izlagačkom dijelu sajma, sajam također obuhvaća i atraktivni okvirni program posvećen raznim stručnim temama te posebne tematske izložbe.

Područja izlaganja

Alatni strojevi za obradu metala rezanjem
Alatni strojevi za obradu metala skidanjem čestica
Precizni alati
Mjerna tehnika i osiguranje kvalitete
Roboti, tehnika za rukovanje obradcima i alatima
Industrijski softver i inženjering
Konstrukcijski elementi i moduli, oprema
Usluge, organizacije, nakladnici

Ciljne skupine posjetitelja

Proizvodnja vozila, automobilska industrija
Dobavljačka industrija
Strojogradnja
Elektroindustrija
Precizna mehanika i optika
Proizvodnja alata i kalupa
Avioindustrija
Gradnja čeličnih konstrukcija, laka gradnja i gradnja vagona
Brodogradnja
Obrada metala

Izlaganje na sajmu

Ako ste zainteresirani za izlaganje na sajmu AMB, kontaktirajte nas kako bismo Vas uputili u sve pojedinosti sudjelovanja na sajmu.

Naručivanje ulaznica

Kao službeno zastupništvo Sajma Stuttgart stručnim posjetiteljima nudimo mogućnost narudžbe ulaznica u pretprodaji po povoljnijim uvjetima.

Ako ste zainteresirani za posjet sajmu, kontaktirajte nas kako bismo Vas pravodobno obavijestili o modalitetima narudžbe ulaznica u pretprodaji.

Web stranica sajma