Autumn Fair

Međunarodni stručni sajam kućnih potrepština i poklona

Birmingham, 4. 9. – 7. 9. 2022.

O sajmu

Sajam Autumn Fair je sestrinski događaj sajma Spring Fair i najvažniji je trgovinski stručni sajam kućnih potrepština i poklona u jesenskoj sezoni. U savršenom terminu na početku takozvanog „zlatnog tromjesečja“, najposlovnijeg i najunosnijeg razdoblja prodaje u godini, sajam Autumn Fair pruža idealnu platformu za dobavljače za predstavljanje svojih proizvoda i usluga tisućama predstavnika maloprodaje iz Velike Britanije i ostatka svijeta koji na sajam dolaze kako bi se opskrbili novim proizvodima i odabrali svoje najprodavanije artikle za predstojeće razdoblje od Božića, Uskrsa i nadalje. Ovaj sajam svake godine posjeti više od 20.000 kupaca i stručnjaka iz područja maloprodaje – od neovisnih trgovaca i trgovačkih lanaca vrhunskom robom do najtraženijih online trgovina. Sajam Autumn Fair je stoga savršeno mjesto za susret proizvođača, veletrgovaca i distributera te kupaca i stručnjaka iz raznih sektora maloprodaje.

Izlagačka ponuda

Ljepota i zdravlje
Roba široke potrošnje za svakodnevnu uporabu
Pokloni
Papirna konfekcija
Dom, stanovanje i dekor
Namještaj
Igračke
Rješenja i oprema za maloprodaju
Summerhouse – odabrani proizvodi za uređenje interijera i darivanje
Dizajn i repromaterijali
Nakit, satovi i moda

Izlaganje na sajmu

Ako ste zainteresirani za izlaganje na sajmu Autumn Fair, kontaktirajte nas kako bismo Vas uputili u sve pojedinosti sudjelovanja na sajmu.

Posjet sajma

Ako želite posjetiti sajam Autumn Fair, slobodno nas kontaktirajte kako bismo Vas uputili u postupak registracije posjetitelja.

www.autumnfair.com