BAUTEC

Bautec_LogoMeđunarodni stručni sajam građevinarstva

Berlin, 22. 2. – 25. 2. 2022.

O sajmu

Sajam BAUTEC spada među najvažnije stručne sajmove građevinarstva u Njemačkoj. U fokusu sajma je koncept sustavne integracije ovojnice zgrade i tehnike, održivost, energetska učinkovitost, zaštita klime i uporaba najsuvremenijih građevinskih materijala i tehnologija.

Ponuda prikazana na sajmu obuhvaća cjelokupnu zgradu i omogućuje predstavljanje proizvoda i usluga iz kompletnog građevinskog lanca vrijednosti te time sveobuhvatan pregled tržišta.

Posebna korist sajma BAUTEC za izlagače i stručne posjetitelje je u kompaktnom spoju ponude proizvoda i usluga, tematskih konferencija i kongresa u stručnom pratećem programu i široke ponude aktualnih informacija.

Posebni tematski segmenti na sajmu posvećeni su razvoju i oblikovanju zelenih površina i vanjskog prostora u urbanim sredinama (GRÜNBAU Berlin) te IT rješenjima u metaloprerađivačkom sektoru (metall IT).

Time sajam BAUTEC svake druge godine predstavlja važan termin za donositelje odluka u građevinarstvu. Zajedno s posebnim tematskim segmentima i stručnim pratećim programom, sajam BAUTEC izlagačima i posjetiteljima pruža optimalne mogućnosti za uspostavljanje novih i održavanje postojećih poslovnih kontakata i ugovaranje poslova te je time idealna platforma za ulazak na tržišta Europske unije. Ciljanim marketinškim kampanjama Sajam Berlin kao organizator sajma BAUTEC dodatno motivira mnogobrojne stručne i poslovne posjetitelje za dolazak na ovaj događaj.

Pregled ponude

Vanjske površine, građevinska kemija, zaštita površina, građevinski strojevi, opremanje gradilišta, hidraulične platforme, građevinski materijal, protupožarna zaštita, krovovi, elektrotehnika, električni uređaji, fasade, prozori, vrata, montažna gradnja, instalacije i automatizacija, grijanje, drvena gradnja, adaptacije, suha gradnja, klimatizacija i ventilacija, rohbau, sanitarna oprema i tehnika, softver, solarna tehnika, niskogradnja, alati, strojevi i sustavi.

Izlaganje na sajmu

Ako ste zainteresirani za izlaganje na sajmu BAUTEC, rado nas kontaktirajte kako bismo Vas uputili u sve pojedinosti!

Naručivanje ulaznica

Kao službeno zastupništvo Sajma Berlin za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu, stručnim posjetiteljima iz ovih zemalja nudimo mogućnost narudžbe ulaznica u pretprodaji po povoljnijim uvjetima.

Ako planirate posjetiti sajam BAUTEC, obratite nam se kako bismo Vas uputili u mogućnost narudžbe ulaznica u pretprodaji.

www.bautec.com