Belektro

Stručni sajam elektrotehnike, elektronike i rasvjete

Berlin, 8. 11. – 10. 11. 2022.

O sajmu

Sajam BELEKTRO spada među najvažnije stručne sajmove u Njemačkoj za proizvode i rješenja u području elektrotehnike, elektronike i rasvjete. Svoju vodeću poziciju sajam potvrđuje predstavljanjem rješenja i proizvoda vrhunske kvalitete za udobnost, sigurnost i učinkovitost te pametnih rješenja za stanogradnju i elektromobilnost koja omogućuju međusektorsku primjenu.

U stručnom okvirnom programu kroz predavanja, prezentacije, radionice i panel rasprave izlagači i posjetitelji se mogu informirati o trendovima, izazovima i rješenjima koja zadovoljavaju buduće potrebe. U središtu pozornosti je razmjena iskustva između proizvođača, obrtnika, projektanata, arhitekata, dizajnera, predstavnika lokalnih institucija, stanogradnje i znanstvenika.

Sajam BELEKTRO je bienalni stručni sajam koji se održava od 1984. godine.

Sajam u brojkama

231 izlagač iz 10 zemalja
13.543 posjetitelja
24.232 m2 izlagačke površine

Područja izlaganja

Elektrotehnika, elektronika
Svijetlo i rasvjeta
Instalacijska tehnika
Elektromobilnost
Zaštita doma
Pametna kuća i sustavi za olakšanje života u okolini (Ambient Assisted Living, AAL)
Inovativne energetske tehnologije
Decentralizirana proizvodnja energije
Informacijska tehnologija
Energetska učinkovitost
Usluge

Izlaganje na sajmu

Ako ste zainteresirani za izlaganje na sajmu BELEKTRO, rado nas kontaktirajte kako bismo Vas uputili u sve pojedinosti sudjelovanja na sajmu.

Naručivanje ulaznica

Kao službeno zastupništvo Sajma Berlin za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu, stručnim posjetiteljima iz ovih zemalja nudimo mogućnost narudžbe ulaznica u pretprodaji po povoljnijim uvjetima.

Ako ste zainteresirani za posjet sajmu BELEKTRO, kontaktirajte nas kako bismo Vas obavijestili o modalitetima narudžbe ulaznica u pretprodaji.

www.belektro.de