BOAT & FUN BERLIN

Boat & Fun_LogoMeđunarodni sajam nautike i vodenih sportova

Berlin, 18. 11. – 21. 11. 2021.

O sajmu

Okolica glavnoga grada Njemačke je najveće područje za vodene sportove na unutarnjim vodama u Europi. Brojna jezera i rijeke te obližnje Baltičko more raj su za pobornike sportova na vodi, nautičare, ljubitelje prirode i ribolova i sve one koji to žele postati. Stoga je Berlin pravo mjesto za održavanje sajma nautike i vodenih sportova.

Na sajmu BOAT & FUN BERLIN posjetitelji iz neposredne blizine mogu izravno doživjeti fascinaciju vodenih sportova i nautike sa širokom ponudom raznovrsnih malih i srednjih plovila dužine do 13 metara. U ovom segmentu sajam BOAT & FUN BERLIN spada među vodeće sajmove u Europi s najvećim izborom plovila: od motornih čamaca i jahti do jedrilica i jedrenjaka. Tradicionalne jedrilice i motorni čamci smješteni su u paviljonu posvećenom klasičnim plovilima u kojem proizvođači drvenih brodica predstavljaju svoje najljepše modele restauriranih klasičnih plovila.

Među izlagačima na sajmu su također zastupljene charter agencije kojima sajam pruža mogućnost izravnog plasmana svojih usluga.

Područja izlaganja

Nautički turizam, motorni čamci, jahte, jedrenjaci, jedrenje, charter, ronjenje, kanu & kajak, salon e-brodova, klasična plovila, oprema i pribor, rabljena plovila, sport, ribolov.

Izlaganje na sajmu

Ako ste zainteresirani za izlaganje na sajmu BOAT & FUN BERLIN, slobodno nas kontaktirajte kako bismo Vas uputili u sve pojedinosti!

Naručivanje ulaznica

Kao službeno zastupništvo Sajma Berlin za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu, stručnim posjetiteljima iz ovih zemalja nudimo mogućnost narudžbe ulaznica u pretprodaji po povoljnijim uvjetima.

Ako želite posjetiti sajam BOAT & FUN BERLIN, kontaktirajte nas kako bismo Vas pravodobno obavijestili o pretprodaji ulaznica.

www.boot-berlin.de