BUS2BUS

DruckStručni sajam i kongres autobusnog prijevoza

Berlin, 27. 4. – 28. 4. 2022.

O sajmu

Stručni sajam i kongres BUS2BUS, koji je 2017. godine premijerno održan u organizaciji sajamske kuće Berlin i Saveznog udruženja njemačkih autobusnih poduzeća [Bundesverband Deutscher Omnibusunternehmer (bdo) e.V.], je nova poslovna platforma za autobusnu industriju i autobusne prijevoznike. Od 2017. godine sajam će u dvogodišnjem ritmu na jednom mjestu okupljati autobusne prijevoznike, proizvođače autobusa, dobavljače i uslužni sektor, a obuhvaćat će tri elementa: sajam, kongres i forum.

Na sajamskom dijelu događaja predstavljat će se najnovija ponuda te inovacije iz proizvođačkog i uslužnog sektora autobusne industrije, uz demonstraciju izloženih eksponata. Kongresni dio će biti posvećen aktualnim gospodarskim i političkim temama, strategijama i preporukama za razvoj javnog prijevoza te autobusnog turizma i prijevoza. Kao spojnica između sajama i kongresa fungirat će Future Forum.

U ovoj kombinaciji sajam BUS2BUS djelovat će kao globalno jedinstveno susretište autobusne industrije te mjesto za predstavljanje inovacija i novih poslovnih modela i pokretanje međusektorskih partnerstva.

Područja izlaganja

Autobusi
Dijelovi i oprema
Održavanje, usluge i infrastruktura
Udobnost i dizajn
Digitalne usluge
Fresh Travel (inovativne putničke usluge)

Teme foruma

Održiva mobilnost
Autonomni prijevozni koncepti
Inovativne usluge

Posjetitelji

Autobusna putovanja
Turoperatori
Javni prijevoz
Operateri voznih parkova
Charter tvrtke
Uslužni sektor
Predstavnici politike
Mediji

Izlaganje na sajmu

Ako ste zainteresirani za izlaganje na sajmu BUS2BUS, kontaktirajte nas kako bismo Vas uputili u sve pojedinosti sudjelovanja na sajmu.

Naručivanje ulaznica

Kao zastupništvo Sajma Berlin za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu, stručnim posjetiteljima iz ovih zemalja nudimo mogućnost narudžbe ulaznica u pretprodaji po povoljnijim uvjetima.

Ako ste zainteresirani za posjet sajmu BUS2BUS, kontaktirajte nas kako bismo Vas pravodobno obavijestili o modalitetima narudžbe ulaznica u pretprodaji.

www.bus2bus.berlin