CastForge

Međunarodni stručni sajam za lijevanje i kovanje s obradom

Stuttgart, 21. 6. – 23. 6. 2022.

O sajmu

Stručni sajam CastForge usredotočen je na lijevane i kovane proizvode te njihovu obradu, a premijerno će se održati 2018. godine u Stuttgartu te time u jednoj od gospodarski najjačih regija u Europi. Sajam prikazuje kompletan lanac vrijednosti u ovom sektoru: od lijevanih ili kovanih pripremaka do finalnih proizvoda i dijelova. Na sajmu sudjeluju međunarodni izlagači koji svoje proizvode predstavljaju stručnoj publici iz područja proizvodnje strojeva i postrojenja, automobilske i pogonske tehnike, proizvodnje građevinskih strojeva, pumpi i hidraulike te dobavljačke industrije. Sa sajmom CastForge sajamska kuća Stuttgart proizvođačima po prvi put pruža vlastitu platformu kako bi svoje proizvode od lijevanog čelika, sivog i nodularnog lijeva te otkivke predstavili stručnoj publici.

Stručnjaci i stručna udruženja potvrđuju da potražnja za lijevanim i kovanim proizvodima trenutno bilježi rekorde te da će i u budućnosti ostati takva. Razlog tomu je velik broj narudžbi u tradicionalnim gospodarskim granama koje potražuju proizvode ove vrste, poput automobilske industrije i strojogradnje, ali i rastuća potražnja u novim tržišnim segmentima kao što su obnovljivi izvori energije ili digitalizacija industrijske proizvodnje, koja je nezamisliva bez suvremenih lijevanih i kovanih proizvoda.

Dodatnu vrijednost za stručne posjetitelje sajma CastForge predstavlja i istovremeno održavanje niza sajmova iz područja automobilske industrije te sajmova LASYS (međunarodni stručni sajam za lasersku obradu materijala) i Surface Technology (međunarodni stručni sajam za obradu površina).

Područja izlaganja

Lijevani proizvodi (odljevci)
Kovani proizvodi (otkivci)
Obrada odljevaka i otkivaka
Dijelovi
Istraživanje, obrazovanje
Usluge

Izlaganje na sajmu

Ako ste zainteresirani za izlaganje na sajmu CastForge, kontaktirajte nas kako bismo Vas uputili u sve pojedinosti sudjelovanja na sajmu.

Naručivanje ulaznica

Kao službeno zastupništvo Sajma Stuttgart stručnim posjetiteljima nudimo mogućnost narudžbe ulaznica u pretprodaji po povoljnijim uvjetima.

Ako planirate posjetiti sajam, obratite nam se kako bismo Vas obavijestili o modalitetima narudžbe ulaznice.

Web stranica sajma CastForge