CMS BERLIN – Cleaning. Management. Services.

CMS_LogoMeđunarodni stručni sajam
sustava za čišćenje, upravljanje objektima i usluge

Berlin, 21. 9. – 24. 9. 2021.

O sajmu

Sajam CMS Cleaning. Management. Services. je međunarodni stručni sajam sustava za čišćenje, upravljanje objektima i usluge te jedini stručni događaj u Njemačkoj na kojem se predstavlja kompletan spektar usluga i ponude u međunarodnoj industriji čišćenja i održavanja. S ekološko prihvatljivim sustavima za čišćenje, zanimljivim rješenjima za upravljanje objektima i mnogim atraktivnim uslugama sajam CMS pokazuje što tržište traži. Idejni nositelji sajma i njihovi međunarodni partneri izlagačima i posjetiteljima jamče forum od međunarodne važnosti i vrhunski kongresni program.

Ovaj stručni sajam nudi vrhunsku i kvalitetnu marketinšku platformu za nove poslovne kontakte, održavanje imidža i poslovne potencijale na međunarodnom tržištu čišćenja i održavanja. S pratećim kongresnim programom i aktualnim posebnim tematskim izložbama sajam CMS objedinjuje cjelokupnu tematiku industrije čišćenja i održavanja iz perspektive proizvođača, trgovine i pružatelja usluga.

Savezna Republika Njemačka je najveće tržište u Europi za industriju čišćenja i održavanja, koja u zemlji predstavlja gospodarsku granu s najvećim brojem zaposlenih. Pred pozadinom snažnog njemačkog tržišta sajam CMS je idealno mjesto za predstavljanje novih proizvoda i usluga te za osvajanje međunarodnih tržišta u Europi i ostalim dijelovima svijeta.

Pregled izlagačke ponude

Čišćenje (Cleaning): sredstva za tretiranje, pribor za uređaje i čišćenje, strojevi i pribor za strojeve, oprema i zaštita za rad na visini, opremanje objekta i potrošni materijal, sigurnost na radu i radna odjeća, uređaji i strojevi za vanjske površine.

Upravljanje (Management): softver, sustavi za upravljanje površinama, kalkulacijski programi za knjigovodstvo, upravljanje osobljem, objektima, kvalitetom i ugovornom dokumentacijom, stručna literatura.

Usluge (Services): službe za čišćenje i održavanje, catering, nadzor instalacijske opreme, vanjskih površina i parkirališta, zaštitarske usluge, usluge održavanja vrtova, zimske službe, zbrinjavanje otpada, upravljanje i održavanje nekretnina (facility management).

Izlaganje na sajmu

Ako ste zainteresirani za izlaganje na sajmu CMS Berlin, rado nas kontaktirajte kako bismo Vas uputili u sve pojedinosti sudjelovanja na sajmu.

Naručivanje ulaznica

Kao službeno zastupništvo Sajma Berlin za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu, stručnim posjetiteljima iz ovih zemalja nudimo mogućnost narudžbe ulaznica u pretprodaji po povoljnijim uvjetima.

Cijene ulaznica u pretprodaji:
Jednokratna ulaznica za stručne posjetitelje: 135,00 HRK / 21,00 EUR
Stalna ulaznica za stručne posjetitelje: 205,00 HRK / 32,00 EUR
Stalna dodatna propusnica za izlagače: 205,00 HRK / 32,00 EUR
Stalna ulaznica za kongres CMS World Summit (25. i 26. 9. 2019.): 3.375,00 HRK / 450,00 EUR

Cijene ulaznica na blagajni sajma:
Jednokratna ulaznica za stručne posjetitelje: 21,00 EUR (135,00 HRK)
Stalna ulaznica za stručne posjetitelje: 32,00 EUR (205,00 HRK)
Stalna dodatna propusnica za izlagače: 37,00 EUR (280,00 HRK)
Stalna ulaznica za kongres CMS World Summit (25. i 26. 9. 2019.): 600,00 EUR (4.500,00 HRK)

Ako želite naručiti ulaznice u pretprodaji, molimo dostavite nam ispunjenu narudžbenicu koju možete preuzeti ovdje.

www.cms-berlin.de