conhIT

Conhit_LogoVodeći europski stručni sajam za informacijske tehnologije u zdravstvu

Berlin, 9. 4. – 11. 4. 2019.

O sajmu

Sajam conhIT je vodeći europski stručni sajam za informacijske tehnologije u zdravstvu koji kroz cijeli lanac vrijednosti prikazuje kako suvremene informacijske tehnologije poboljšavaju kvalitetu zdravstvene skrbi i konkurentnost zdravstvenih institucija.

Na sajmu proizvođači i pružatelji usluga predstavljaju IT rješenja za učinkovito i kvalitetno organiziranje skrbi o pacijentima i zdravstvenog sustava. Tako sveobuhvatan i istovremeno koncentriran pregled tržišta omogućuje samo sajam conhIT.

Ovaj stručni sajam je platforma za umrežavanje svih aktera industrije. U suradnji s njemačkim i međunarodnim institucijama iz područja informacijskih tehnologija i zdravstva posjetitelje pored klasičnih oblika umrežavanja očekuju i mnogobrojna događanja i prilike za poslovne susrete.

Sajam, kongres, akademija i raznovrsna događanja za umrežavanje proizvođačima i korisnicima IT tehnologija, predstavnicima politike, znanosti i uprave pružaju brojne prigode za uspostavu i održavanje poslovnih kontakata te informiranje i razmjenu iskustava o razvojnim trendovima u sektoru zdravstvenog IT-a.

Događanja u okviru sajma conhIT obuhvaćaju predavanja i seminare o iskustvima u praksi, ekskurzije u bolnice, organizirane obilaske sajma, rasprave, informacije o mogućnostima zapošljavanja i mnogo više.

Sajam u brojkama

388 izlagača iz 14 zemalja
7.500 stručnih posjetitelja
15.000 m2 izlagačke površine
150 popratnih događanja

Okvirni program

Sajam conhIT posjetiteljima nudi mnoštvo raznih događanja čiji je zajednički cilj upoznavanje s aktualnim temama, novitetima i trendovima na području informacijskih tehnologija u zdravstvu iz perspektive prakse.

Područja izlaganja

Softver za bolnice, rehabilitacijske klinike i domove
IT rješenja za liječničke ordinacije, laboratorije i radiologiju
Hardver i IT infrastruktura
Komunikacijska rješenja
Rješenja za telemedicinu
Arhiviranje i dokumentacija
Savjetovanje o IT sustavima
Sigurnost IT sustava
Medicinska tehnika
Mobilno zdravstvo (Mobile Health)
Umreženi sustavi za opremanje zgrada
Outsourcing
Školovanje i usavršavanje
Istraživanje
Udruženja i institucije
Stručno nakladništvo

Profili posjetitelja

Sajam conhIT obraća se donositeljima odluka u odjelima za IT, upraviteljima medicinskih i zdravstvenih ustanova te liječnicima i liječničkim udruženjima koji se žele informirati o najnovijim postignućima informacijskih tehnologija u zdravstvu te iskoristiti priliku za stručno usavršavanje na ovom području.

Izlaganje na sajmu

Ako ste zainteresirani za izlaganje na sajmu conhIT, slobodno nas kontaktirajte kako bismo Vas uputili u sve pojedinosti!

Naručivanje ulaznica

Kao službeno zastupništvo Sajma Berlin za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu, stručnim posjetiteljima iz ovih zemalja nudimo mogućnost narudžbe ulaznica u pretprodaji po povoljnijim uvjetima.

Ako želite posjetiti sajam conhIT, slobodno nas kontaktirajte kako bismo Vas uputili u mogućnost naručivanja ulaznica u pretprodaji te pravodobno obavijestili o početku pretprodaje.

www.conhit.de