DMEA

Vodeći europski stručni sajam za informacijske tehnologije u zdravstvu

Berlin, 26. 4. – 28. 4. 2022.

O sajmu

Sajam conhIT, najznačajniji europski stručni sajam za informacijske tehnologije u zdravstvu, od 2019. godine poslovat će pod novim nazivom DMEA koji označava daljnji razvoj ovog događaja u strateškom i sadržajnom pogledu.

Sajam conhIT pokrenut je 2008. godine s ciljem unapređenja digitalizacije u zdravstvenom sektoru. Kako bi i u budućnosti bio inicijator i preteča digitalizacije u zdravstvu, sajam će pod novim imenom ubuduće oslikavati cjelokupni lanac vrijednosti obuhvaćajući sve faze primjene digitalizacije u zdravstvenoj skrbi. Time sajam DMEA postaje platforma za sva današnja i buduća područja digitalizacije u zdravstvenom sustavu.

Uspješna digitalna zdravstvena skrb je interdisciplinarna, a u tom pogledu sajam DMEA se izričito poima kao informacijski i komunikacijski događaj za sve donositelje odluke koji sudjeluje na oblikovanju digitalnih procesa u zdravstvu – od direktora zdravstvenih ustanova i voditelja odjela za IT, preko liječnika i pružatelja usluga zdravstvene njege pa sve do predstavnika politike, znanosti i istraživanja. Kao integrirani poslovni događaj koji obuhvaća sajam, kongres, akademiju i razna događanja za poslovno umrežavanje, sajam DMEA svim sudionicima pruža mogućnost za informiranje o aktualnim trendovima i proizvodima u digitalnoj zdravstvenoj skrbi, za stvaranje poslovnih kontakata te stručno usavršavanje na visokoj razini.

Sajam u brojkama

577 izlagača
10.038 stručnih posjetitelja iz 20 zemalja
20.000 m2 izlagačke površine

Izlaganje na sajmu

Ako ste zainteresirani za izlaganje na sajmu DMEA, slobodno nas kontaktirajte kako bismo Vas uputili u sve pojedinosti!

Naručivanje ulaznica

Kao službeno zastupništvo Sajma Berlin za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu, stručnim posjetiteljima iz ovih zemalja nudimo mogućnost narudžbe ulaznica u pretprodaji po povoljnijim uvjetima.

Ako želite posjetiti sajam DMEA, radod nam se obratite kako bismo Vas uputili u mogućnost naručivanja ulaznica u pretprodaji te pravodobno obavijestili o početku pretprodaje.

www.dmea.de