CWIEME Berlin

Vodeći svjetski stručni sajam opreme i tehnologije za proizvodnju transformatora, generatora i elektromotora

Berlin, 10. 5. – 12. 5. 2022.
Zbog pandemije koronavirusa sajam se neće održati u 2021. godini.

O sajmu

CWIEME Berlin je vodeći svjetski stručni sajam opreme i tehnologije za proizvodnju električnih zavojnica, transformatora, generatora i elektromotora te tehnologija za e-mobilnost. Utemeljen prije 25 godina, ovaj događaj je mjesto za povezivanje globalne ponude i potražnje. Tijekom tri dana na sajmu CWIEME Berlin se okupljaju vodeći predstavnici industrije kako bi ugovarali poslove te razgovarali o trendovima i inovacijama na tržištu. Kao vodeći poslovni događaj i okupljajući cjelokupni opskrbni lanac u ovom sektoru CWIEME Berlin izlagačima pruža priliku da se predstave potencijalnim kupcima iz cijeloga svijeta. Gotovo 7.000 inženjera, voditelja nabave i rukovoditelja poduzeća posjećuje ovaj sajam kako bi pronašli komponente, sirovine i opremu za proizvodnju sljedeće generacije elektromotora, generatora i transformatora. Ako ste dobavljač dijelova, sirovina i tehnoloških rješenja za proizvodnju električnih zavojnica, transformatora, elektromotora, generatora ili tehnoloških rješenja za e-mobilnost, ovaj sajam je događaj na kojem morate biti. CWIEME Berlin je mjesto prodaje i kreiranja budućih proizvoda te time nezaobilazan događaj u Vašem kalendaru za poslovne susrete i razgovore kako bi i Vaša rješenja bila sastavni dio sljedeće generacije proizvoda.

Sajmovi CWIEME su serija vodećih stručnih sajmova posvećenih opskrbom lancu na području električnih zavojnica, transformatora, elektromotora, generatora i e-mobilnosti koji se održavaju na tri kontinenta. Uz vodeći globalni sajam u Berlinu sajam se također održava u SAD-u (CWIEME Americas) i Kini (CWIEME Shanghai) čija izdanja pokrivaju specifične potrebe regionalnih tržišta Sjeverne i Južne Amerike te azijsko-pacifičke regije.

Glavni izlagački segmenti

Dijelovi i oprema za transformatore
Dijelovi i oprema za motore
Dijelovi za električne pogonske sustave
Sustavi i oprema za zavojnice
Elektro-mehanički dijelovi
Elektronički i električni dijelovi
Ostali strojevi i sustavi za proizvodnju
Izolacijski i zaštitni materijali
Poluproizvodi i materijali
Ljepila, smole i premazi
Ispitivanje i mjerenje kvalitete
IT i softver

Izlaganje na sajmu

Ako ste zainteresirani za izlaganje na sajmu CWIEME Berlin ili nekom od drugih globalnih izdanja sajma, kontaktirajte nas kako bismo Vas uputili u sve pojedinosti sudjelovanja na sajmu.

Brošura za izlagače (eng.)

Posjet sajma

Ako želite posjetiti sajam CWIEME Berlin ili neki drugo globalno izdanje sajma, slobodno nas kontaktirajte kako bismo Vas uputili u postupak registracije posjetitelja.

Web stranica sajma