GET Nord

GET_Nord_16_4c_purStručni sajam elektrotehnike, sanitarne opreme, grijanja i klimatizacije

Hamburg, 17. 11. – 19. 11. 2022.

O sajmu

GET Nord je jedini stručni sajam u sjevernoj Europi koji povezuje sve komponente sanitarija, grijanja, klimatizacije i elektroinstalacija te ih umrežava u tzv. pametnu kuću. Na ovom sajmu izlagači imaju mogućnosti predstaviti se širokom spektru stručne publike koja ne dolazi samo iz Njemačke, već u sve većem broju iz ostalih europskih zemalja, posebice Skandinavije, Poljske i zemalja Beneluksa.

Od projektiranja do realizacije, na sajmu GET Nord svi sektori objedinjeni su pod jednim krovom. Ovaj poslovni događaj nudi priliku za susret i poslovne kontakte s investitorima i predstavnicima građevinskog sektora te sektora trgovine, sa stručnjacima iz industrije kao i s odgovornima za javne, socijalne i medicinske objekte.

Segmenti

Tehnički sustavi zgrade
Elektrotehnika, sanitarna tehnika i oprema
Grijanje
Rasvjeta
Klimatizacija, hlađenje, ventilacija
Pumpe i pogonska tehnika
Vodovodne instalacije
Alati i radna oprema
Usluge

Sajam u brojkama (2018.)

500 izlagača iz 15 zemalja
40.000 stručnih posjetitelja
60.000 m2 izlagačke površine

Izlaganje na sajmu

Ako ste zainteresirani za izlaganje na sajmu GET Nord, kontaktirajte nas kako bismo Vas uputili u sve pojedinosti sudjelovanja na sajmu.

Posjet sajmu

Kao zastupnik Sajma Hamburg stručnim posjetiteljima nudimo mogućnost narudžbe ulaznica u pretprodaji po povoljnijim uvjetima. Ako planirate posjetiti sajam, obratite nam se kako bismo Vas pravodobno obavijestili o pretprodaji ulaznica.

www.get-nord.de