HansePferd Hamburg

DruckSajam konja i konjičkih sportova

Hamburg, 29. 4. – 1. 5. 2022.

O sajmu

Bienalni sajam konja i konjičkih sportova HansePferd Hamburg izlagačima nudi najbolju mogućnost za osobni kontakt s preko 50.000 zainteresiranih posjetitelja i kupaca. Za izravnu prodaju, pridobivanje novih kupaca i održavanje kontakata s postojećim klijentima sajam HansePferd Hamburg je idealna platforma.

Pored sveobuhvatne izlagačke ponude, atraktivni popratni program s preko 100 događanja svaki dan privlači dodatne posjetitelje na sajam. Kao učinkoviti magneti za publiku u gotovo svim izlagačkim područjima integrirane su posebne površine za demonstraciju i forumi.

Kao izlagač profitirajte od uspješnog sajamskog koncepta usmjerenog na ciljne skupine, koji privlači mnogobrojne kupce visoke kupovne moći iz svih područja konjičkih sportova.

Segmenti

Proizvodi za konjičke sportove
Držanje, investicijska oprema
Zdravlje, hrana
Uzgoj, pasmine
Jahanje
Islandsko selo
Aktivni odmor s jahanjem
Njega kopita
Školovanje i izobrazba

Sajam u brojkama

Više od 450 izlagača iz 14 zemalja
Preko 50.000 posjetitelja
47.000 m2 izlagačke površine

Izlaganje na sajmu

Ako ste zainteresirani za izlaganje na sajmu HansePferd Hamburg, kontaktirajte nas kako bismo Vas uputili u sve pojedinosti sudjelovanja na sajmu.

Posjet sajmu

Kao zastupnik Sajma Hamburg stručnim posjetiteljima nudimo mogućnost narudžbe ulaznica u pretprodaji po povoljnijim uvjetima. Ako planirate posjetiti sajam, obratite nam se kako bismo Vas pravodobno obavijestili o pretprodaji ulaznica.

www.hansepferd.de