Insights-X

Insights-X_LogoStručni sajam papirne konfekcije, uredskog, školskog i pisaćeg pribora

Nürnberg, 6. 10. – 8. 10. 2022.
Zbog pandemije koronavirusa sajam se neće održati u 2021. godini!

O sajmu

Sajam Insights-X je međunarodni stručni sajam papirne konfekcije, uredskog i školskog materijala te pisaćeg pribora na kojem se u jesenskom terminu tržišni lideri i proizvođači svih veličina susreću s poslovnom publikom i donositeljima odluka iz sektora trgovine. Kao stručni sajam koji je koncipiran za industriju i s industrijom i koji je usredotočen na osobne kontakte, Insights-X pruža idealne mogućnosti za plasman i primanje narudžbi. Pored toga ovaj specijalizirani sajam nudi brz i intenzivan pregled tržišne ponude te nove spoznaje i trendove na području opreme i materijala za ured, školu i hobi.

Za sve proizvođače papirne konfekcije te uredskog i školskog pribora Insights-X je optimalna platforma za predstavljanje proizvoda odabranoj stručnoj publici. Sajam objedinjuje razne skupine proizvoda iz cjelokupnoga sektora omogućujući sveobuhvatnu prezentaciju pojedinih asortimana.

Posjetitelji sajma Insights-X profitiraju od profesionalne organizacije te iskustva i kontakata sajamske kuće Spielwarenmesse eG, organizatora vodećeg i najvećeg svjetskog stručnog sajma igračaka, pronalazeći brzo i precizno izlagače i proizvode koji ih zanimaju.

U okviru sajma održava se i niz raznovrsnih događanja u okviru pratećeg programa, koji se podjednako obraća posjetiteljima, izlagačima i predstavnicima medija.

Skupine proizvoda

Pisaći pribor i oprema
Bilježnice, blokovi, papir, registratori, fascikli
Pribor za crtanje i ručni rad, boje
Oprema za pisaće stolove, multimedija
Torbe i koferi, ruksaci i školske torbe
Ambalaže i servijete, albumi i knjige, kalendari, razglednice i čestitke
Trend proizvodi

Izlaganje na sajmu

Ako ste zainteresirani za izlaganje na sajmu Insights-X, slobodno nas kontaktirajte kako bismo Vas uputili u sve pojedinosti!

Sajam Insights-X obraća se širokoj stručnoj i poslovnoj publici. U dijalogu s trgovinskim udruženjima, proizvođačima i multiplikatorima definiraju se ciljne skupine posjetitelja koje savršeno odgovaraju portfelju proizvoda izlagača. Organizator sajma ciljanim marketinškim kampanjama raznih oblika promovira sajam u stručnim krugovima i na sajam dovodi glavne aktere međunarodne trgovine, stvarajući tako idealne pretpostavke za poslovno umrežavanje izlagača i posjetitelja.

Naručivanje ulaznica

Registracija posjetitelja i narudžba ulaznica moguća je isključivo putem web trgovine sajma.

Ako ste zainteresirani za posjet sajmu, kontaktirajte nas kako bismo Vas pravodobno obavijestili o mogućnosti narudžbe ulaznica u pretprodaji.

Posjet sajmu moguć je isključivo za stručne (poslovne) posjetitelje.

www.insights-x.com