Interbad

Interbad_Logo_NEU_rszMeđunarodni stručni sajam o bazenima, saunama i spa sadržajima i kongres o bazenskoj i kupaonskoj tehnologiji

Stuttgart, 25.10 – 28.10. 2022.

O sajmu

INTERBAD je međunarodni sajam koji se obraća i javnom i privatnom sektoru bazena, saunâ i spa sadržaja. Na sajmu, koji je 2016. godine proslavio svoju 50. obljetnicu, sudjeluje oko 500 izlagača i 15.000 stručnih posjetitelja iz više od 60 zemalja.

Sajam je mjesto na kojem proizvođači svake dvije godine predstavljaju svoje potencijale: kreativni dizajn i vrhunsku tehnologiju te kvalitetu koji određuju buduća mjerila i smjernice u ovoj industriji. Od vodećih svjetskih kompanija pa do kreativnih start-up tvrtki, od vrhunske tehnologije do luksuznog dizajna, od velikih projekata do privatnih investicija na sajmu se prikazuje cijeli spektar proizvoda i usluga.

Sajam prati i kongresni program u organizaciji Njemačkog društva za kupališnu industriju koji omogućuje profesionalno usavršavanje.

Savršena simbioza sajma, kongresa i okvirnog programa čini sajam INTERBAD jedinstvenim događajem za stvaranje poslovnih kontakata i osvajanje novih tržišta kao i za prijenos znanja i stručnu razmjenu kroz brojna predavanja, najbolje primjere iz prakse i radionice.

Područja izlaganja

Bazeni
Saune
Medicinske kupke
Wellness
Fizioterapija
Fitness
Spa

Sajam u brojkama

416 izlagača
14.000 posjetitelja
35.000 m2 izlagačke površine

Izlaganje na sajmu

Ako ste zainteresirani za izlaganje na sajmu INTERBAD, kontaktirajte nas kako bismo Vas uputili u sve pojedinosti sudjelovanja na sajmu.

Naručivanje ulaznica

Kao službeno zastupništvo Sajma Stuttgart stručnim posjetiteljima nudimo mogućnost narudžbe ulaznica u pretprodaji po povoljnijim uvjetima.

Ako ste zainteresirani za posjet sajmu INTERBAD, kontaktirajte nas kako bismo Vas pravodobno obavijestili o modalitetima narudžbe ulaznica u pretprodaji.

Web stranica sajma