INTERVITIS INTERFRUCTA HORTITECHNICA

Međunarodni stručni sajam tehnologije za proizvodnju vina, voćnih sokova i specijaliziranih kultura

Stuttgart, jesen 2020.

O sajmu

INTERVITIS INTERFRUCTA HORTITECHNICA je međunarodni stručni sajam namijenjen tehnološkim rješenjima za proizvodnju i preradu vina, voćnih sokova i specijaliziranih kultura te obuhvaća cjelokupni procesni lanac od sjetve, preko prerade i pakiranja pa sve do prodaje i marketinga. Kombinacija sajma i posebnih tematskih izložbi, demonstracije rada strojeva i bogatog okvirnog programa izlagačima nudi savršenu platformu za predstavljanje proizvoda i usluga stručnoj publici iz cijeloga svijeta i za stupanje u kontakt s potencijalnim kupcima i širenje poslovanja na međunarodnim tržištima.

Idejni nositelj sajma je Njemačko udruženje vinogradara (Deutscher Weinbauverband e.V.) i Njemačko poljoprivredno društvo (Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft e.V).

Područja izlaganja

Tehnološka rješenja za sjetvu i žetvu
Tehnološka rješenja za preradu i upravljanje procesima
Tehnološka rješenja za punjenje i pakiranje
Organizacija i marketing

Sajam u brojkama

302 izlagača
17.684 stručnih posjetitelja iz 50 zemalja
50.000 m2 izlagačke površine

Izlaganje na sajmu

Ako ste zainteresirani za izlaganje na sajmu INTERVITIS INTERFRUCTA HORTITECHNICA, kontaktirajte nas kako bismo Vas uputili u sve pojedinosti sudjelovanja na sajmu.

Naručivanje ulaznica

Kao informacijski centar Sajma Stuttgart stručnim posjetiteljima nudimo mogućnost narudžbe ulaznica u pretprodaji po povoljnijim uvjetima. Ako želite posjetiti sajam, obratite nam se kako bismo Vas pravodobno obavijestili o modalitetima narudžbe ulaznica.

Web stranica sajma INTERVITS INTERFRUCTA HORTITECHNICA