Lasys

Međunarodni stručni sajam za lasersku obradu materijala

Stuttgart, 21. 6. – 23. 6. 2022.

O sajmu

LASYS je jedini međunarodni specijalizirani sajam koji je konzekventno usredotočen na sustavna rješenja za lasersku obradu materijala. Neovisno o industrijskoj grani i materijalima, na sajmu se predstavlja cjelokupni spektar primjene laserâ, s posebnim naglaskom na laserske sustave u proizvodnji i inovativne načine primjene. Ovaj bienalni sajam se jasno pozicionirao kao sajam za korisnike i idealna je platforma za prezentaciju posebnih i novih područja primjene kao i predstavljanje novih postupaka i sustava u proizvodnji širokoj stručnoj publici.

LASYS je sajam za inovacije, trendove i primjenu, čime udovoljava zahtjevima posjetitelja koji traže konkretna rješenja za posebna i nova područja primjene laserâ.

Paralelno uz sajam LASYS u sklopu sajamskog centra u Stuttgartu održava se i niz drugih stručnih sajmova kao i brojna stručna događanja u sklopu okvirnog programa.

Područja izlaganja

Laserski sustavi (laserski sustavi za proizvodnju, laserski izvori, prijenos laserskih zraka, rukovanje obradcima i alatima, mjerni i kontrolni sustavi, sigurnosni uređaji, upravljanje)
Postupci i materijali
Usluge

Sajam u brojkama (2018.)

189 izlagača iz 23 zemlje
5.750 posjetitelja
10.500 m2 izlagačke površine

Izlaganje na sajmu

Iskoristite nastup na sajmu LASYS za susret s donositeljima odluka iz raznih industrijskih sektora iz preko 40 zemalja te predstavljanje Vaših proizvoda, inovacija i aplikacijskih rješenja. Sajam Vam pruža idealnu komunikacijsku platformu za održavanje postojećih poslovnih kontakata i stvaranje novih poslovnih veza te osvajanje novih tržišta.

Ako ste zainteresirani za izlaganje na sajmu LASYS, kontaktirajte nas kako bismo Vas uputili u sve pojedinosti sudjelovanja na sajmu.

Naručivanje ulaznica

Kao službeno zastupništvo Sajma Stuttgart stručnim posjetiteljima nudimo mogućnost narudžbe ulaznica u pretprodaji po povoljnijim uvjetima.

Ako planirate posjetiti sajam, obratite nam se kako bismo Vas obavijestili o modalitetima narudžbe ulaznice.

Web stranica sajma