Stage | Set | Scenery

Stage | Set | SceneryMeđunarodni stručni sajam i kongres konferencijske i event tehnologije

Berlin, 15. 6. – 17. 6. 2021.

O sajmu

Stage | Set | Scenery je bienalni međunarodni stručni sajam i kongres za scenografiju, za filmsku, kazališnu, rasvjetnu, tonsku, video i medijsku tehniku te za kostimografiju i masku. Ponudu sajma upotpunjuju područja akustike, studijske, izložbene i muzejske tehnike. U pratećem programu sajma održava se Međunarodna konferencija o scenskoj tehnici (International Stage Technology Conference) u organizaciji Njemačkog društva za kazališnu tehniku (Deutsche Theatertechnische Gesellschaft, DTHG). Stručna publika na sajmu može pronaći kompletan spektar proizvoda i usluga potrebnih za uspješnu produkciju.

Sajam je prvi put održan 2015. godine, a na premijernom izdanju sudjelovalo je 270 izlagača iz 24 zemlje te više od 6.000 stručnih posjetitelja iz 58 zemalja. Već prvo izdanje sajma obilježio je velik udio inozemnih izlagača i posjetitelja od više od 30 posto, što ovaj događaj čini jedinstvenom i učinkovitom platformom za ostvarivanje kontakata, iniciranje projekata i plasman proizvoda i usluga na međunarodna tržišta. A Berlin kao jedna od vodećih svjetskih metropola kulture je idealno mjesto za održavanje sajma ovakvog profila.

Ciljne skupine izlagača

Izlagači na sajmu su proizvođači, pružatelji usluga, trgovci, obrtnici, projektanti iz sljedećih područja:

Arhitektura i projektiranje pozornica
Scenska i event tehnika
Rasvjetna tehnika i dizajn svjetla
Audio i studijska tehnika
Akustika i akustična oprema
Tehnika ozvučenja i elektroakustika
Videotehnika
Komunikacijska i mrežna tehnika
Medijska tehnika
Kongresna i konferencijska tehnika
Muzejska tehnika i oprema
Kostimi i maske
Dekoracija, namještaj i opremanje
Scensko-tehnički efekti
Usluge u području organizacije evenata
Sigurnosna tehnika i usluge
Instalacije i upravljanje objektima
Udruženja, mediji, akademije

Ciljne skupine posjetitelja

Posjetitelji sajma su donositelji odluka, voditelji nabave te tehničko osoblje iz sljedećih područja: kazališta, koncertne dvorane, muzeji, galerije, film, televizija, eventi, festivali, koncerti.

Izlaganje na sajmu

Ako ste zainteresirani za izlaganje na sajmu Stage | Set | Scenery, slobodno nas kontaktirajte kako bismo Vas uputili u sve pojedinosti sudjelovanja na sajmu.

Naručivanje ulaznica

Kao službeno zastupništvo Sajma Berlin za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu, stručnim posjetiteljima iz ovih zemalja nudimo mogućnost narudžbe ulaznica u pretprodaji po povoljnijim uvjetima.

Ako želite posjetiti sajam Stage | Set | Scenery, kontaktirajte nas kako bismo Vas pravodobno obavijestili o početku pretprodaje ulaznica.

www.stage-set-scenery.de