TecStyle Visions

Vodeći europski stručni sajam za promotivni tekstil i promidžbu

Stuttgart, 31. 3. – 2. 4. 2022.

O sajmu

Sajam TecStyle Visions je vodeći europski stručni sajam za promotivni tekstil i promidžbu na kojem izlagači predstavljaju tehnologiju i opremu za sve vrste tiska i ostale oblike obrade promotivnog tekstila. Renomirani proizvođači i dobavljači tekstila za korporativnu odjeću, promotivni tekstil i funkcionalnu radnu odjeću upotpunjuju program izlaganja.

Prijenos znanja i inspiracije za unapređenje poslovanja su u fokusu pratećeg programa sajma koji uz široku poletu proizvoda također nudi posebne tematske izlagačke površine i stručne forume.

Sajam TecStyles Visions održava se u sklopu bienalnog sajma Expo 4.0 koji obuhvaća tri međunarodna stručna sajma iz područja vizualne komunikacije i reklamiranja: TecStyle Visions, wetec i GiveADays.

Glavna područja izlaganja

Tehnika i oprema
Tekstilni sitotisak
Transferni tisak
Digitalni tekstilni tisak
Vezenje
Flokiranje
Apliciranje
Lasersko graviranje

Tekstil
Promotivna odjeća
Korporativna odjeća
Sportska odjeća
Radna odjeća
Tekstilni dodaci
Frotir
Tekstilni promotivni proizvodi

Dodatni proizvodi i usluge

Izlaganje na sajmu

Ako ste zainteresirani za izlaganje na sajmu, kontaktirajte nas kako bismo Vas uputili u sve pojedinosti sudjelovanja na sajmu.

Naručivanje ulaznica

Kao službeno zastupništvo Sajma Stuttgart stručnim posjetiteljima nudimo mogućnost narudžbe ulaznica u pretprodaji po povoljnijim uvjetima.

Ako planirate posjetiti sajam, obratite nam se kako bismo Vas obavijestili o modalitetima narudžbe ulaznica.

Web stranica sajma TecStyle Visions