Vision

vision_logoVodeći svjetski stručni sajam
za strojni vid

Stuttgart, 6. 11. – 8. 11. 2018.

O sajmu

Sajam VISION je vodeći svjetski stručni sajam za strojni vid koji se svake dvije godine održava u organizaciji sajamske kuće Stuttgart. Na sajmu sudjeluju poduzeća svih veličina i usmjerenja, od globalnih tržišnih lidera do startup tvrtki, od proizvođača do sistem integratora. Neusporedivo široka ponuda sajma obuhvaća cjelokupni spektar ove jedinstvene tehnologije: od senzora do procesora, od kablova do kamera, od softvera do sustava osvjetljenja. Na sajmu se također predstavljaju kompletni sustavi za strojni vid kao i konkretni načini primjene u raznim granama poput strojogradnje, automobilske industrije i medicinske tehnike te mnogim drugim područjima.

Industrial VISION Days

Posebni modul Industrial VISION Days je globalno najveći i najznačajniji stručni forum za strojni vid koji se tijekom sajma VISION održava u organizaciji Sekcije za industrijski strojni vid pri Udruženju njemačke strojarske industrije, najvećeg industrijskog udruženja u Europi. Forum je, između ostalog, posvećen inovacijama i novim mogućnostima primjene strojnog vida kao i napredcima u klasičnim postupcima te konkretnim primjerima za primjenu ove tehnologije.

Integration Area

Modul Integration Area je glavna lokacija za sve stručne posjetitelje koji ciljano traže mogućnosti primjene strojnog vida. U sklopu ovog posebnog tematskog područja nalaze se sistem integratori i ponuditelji sistemskih rješenja.

Sajam u brojkama (2014.)

26. izdanje sajma
432 izlagača iz 31 zemlje (+16 %)
53 % udio međunarodnih izlagača
8.671 stručnih posjetitelja iz 53 zemlje (+23 %)
39 % udio međunarodnih posjetitelja
21.000 m2 izlagačke površine

Izlaganje na sajmu

Ako ste zainteresirani za izlaganje na sajmu VISION, kontaktirajte nas kako bismo Vas uputili u sve pojedinosti sudjelovanja na sajmu.

Naručivanje ulaznica

Kao informacijski centar Sajma Stuttgart stručnim posjetiteljima nudimo mogućnost narudžbe ulaznica u pretprodaji po povoljnijim uvjetima.

Ako planirate posjetiti sajam, obratite nam se kako bismo Vas pravodobno obavijestili o modalitetima narudžbe ulaznica.

Web stranica sajma VISION