WindEnergy Hamburg

HHM_Logo_V1_2_2Vodeći svjetski sajam za energiju vjetra

Hamburg, 27. 9. – 30. 9. 2022.

O sajmu

Međunarodni sajam WindEnergy Hamburg u potpunosti je posvećen glavnim temama energije vjetra. Sajam pod jednim krovom okuplja glavne aktere na području vjetroelektrana na kopnu i moru, a u segmentu posvećenom tehnologijama za skladištenje energije nudi poseban know-how. Na sajmu izlagači iz kompletnog lanca vrijednosti energije vjetra imaju priliku međunarodnoj stručnoj publici predstaviti svoja inovativna rješenja, proizvode i usluge. Bilo da je riječ o projektantima, proizvođačima, dobavljačima, operaterima ili pružateljima usluga sajam WindEnergy Hamburg je mjesto na kojem se okupljaju predstavnici međunarodnog sektora energije vjetra, od vodećih svjetskih kompanija do mladih inovativnih poduzeća. Kao vodeći svjetski tehnološki događaj sajam WindEnergy Hamburg je optimalna platforma za poslovne kontakte, umrežavanje i poslovanje na globalnoj razini.

Izlagačima i posjetiteljima sajam pruža mnogobrojne mogućnosti za uspostavljanje novih i širenje postojećih poslovnih veza. Sve u svemu, idealna prilika za poslovno umrežavanje i ugovaranje poslova – na jednom mjestu u kompaktnom i koncentriranom obliku.

Zahvaljujući svom know-howu i izvrsnoj infrastrukturi Hamburg se etablirao kao svojevrsni glavni grad na području energije vjetra u Europi koji izlagačima i posjetiteljima iz svih krajeva svijeta nudi optimalne uvjete za dolazak i boravak na sajmu.

Segmenti

Vjetroelektrane na kopnu
Vjetroelektrane na moru
Proizvođači vjetroelektrana i vjetroagregata
Proizvođači dijelova i dobavljači
Proizvodnja i obrada materijala
Instalacija
Projektiranje
Upravljanje i održavanje
Elektroenergetski sustav i skladištenje energije
Financiranje i osiguranje
Usluge

Popratni program

Opsežni popratni program sajma WindEnergy Hamburg izlagačima i posjetiteljima pruža priliku za produbljivanje znanja i poslovnih kontakata. U sklopu popratnog programa održavaju se, između ostalog, stručni forumi i konferencije, radionice i predavanja.

Sajam u brojkama

1.482 izlagača iz 40 zemalja
35.000 posjetitelja iz 100 zemalja

Izlaganje na sajmu

Ako ste zainteresirani za izlaganje na sajmu WindEnergy Hamburg, kontaktirajte nas kako bismo Vas uputili u sve pojedinosti sudjelovanja na sajmu.

Posjet sajmu

Kao zastupnik Sajma Hamburg stručnim posjetiteljima nudimo mogućnost narudžbe ulaznica u pretprodaji po povoljnijim uvjetima. Ako planirate posjetiti sajam, obratite nam se kako bismo Vas pravodobno obavijestili o pretprodaji ulaznica.

www.windenergyhamburg.com