MINERALIEN HAMBURG

Mineralien-Hamburg_Logo_rszSajam minerala, nakita, dragog kamenja i fosila

Hamburg, 6. 12. – 8. 12. 2019.

O sajmu

MINERALIEN HAMBURG je četvrta po veličini burza za minerale i fosile na svijetu i neiscrpni repozitorij za stručnjake i istraživače. Preko 400 izlagača iz 34 zemlje predstavlja svoje eksponate znatiželjnim kolekcionarima i ljubiteljima dragog kamenja. Sajam je istodobno mjesto na kojem se informira i posluje stručna publika te događaj za široku publiku s bogatim izborom nakita i jedinstvenih ideja za poklone.

Na sajmu MINERALIEN HAMBURG svatko ima priliku pronaći i kupiti nešto za sebe, dobiti savjet ili usporediti proizvode. Ponudu sajma upotpunjuju posebne izložbe koje su svake godine posvećene različitim temama.

Segmenti

Minerali
Fosili
Neobrađeno i obrađeno drago kamenje
Nakit
Pribor za nakit
Geološka oprema
Oprema i dodaci
Stručna literatura

Sajam u brojkama (2016.)

400 izlagača iz 35 zemalja
20.000 posjetitelja
229 Eura potrošnje po posjetitelju

Izlaganje na sajmu

Ako ste zainteresirani za izlaganje na sajmu MINERALIEN HAMBURG, kontaktirajte nas kako bismo Vas uputili u sve pojedinosti sudjelovanja na sajmu.

Posjet sajmu

Kao zastupnik Sajma Hamburg stručnim posjetiteljima nudimo mogućnost narudžbe ulaznica u pretprodaji po povoljnijim uvjetima. Ako planirate posjetiti sajam, obratite nam se kako bismo Vas pravodobno obavijestili o pretprodaji ulaznica.

www.mineralien-hamburg.de