REISE + CAMPING

Reise+Camping_LogoVodeći turistički sajam u zapadnoj Njemačkoj

Essen, 26. 2. – 1. 3. 2020.

O sajmu

Na sajmu REISE + CAMPING, vodećem turističkom sajmu u zapadnoj Njemačkoj, izlagači predstavljaju cjelokupnu raznolikost međunarodne turističke ponude koja seže od individualnih putovanja do organiziranih putovanja kamperima. Budući da je ovaj sajam prvi turistički sajam u godini na području zapadne Njemačke, za izlagače ovaj je događaj savršeni forum s međunarodnim usmjerenjem za predstavljanje proizvoda i usluga mnogobrojnoj širokoj publici oduševljenoj putovanjima i visoke kupovne moći. Kao treći po veličini turistički sajam u Njemačkoj, REISE + CAMPING je idealna „tržnica“ za predstavnike turističkog sektora kao i za posjetitelje kojima sajam pruža priliku da na licu mjesta ostvare svoje želje za putovanjem. Gotovo polovica svih posjetitelja na sajam odlazi upravo s namjerom rezervacije putovanja.

Bilo da je riječ o individualistima, avanturistima, otkrivačima, parovima, grupama ili obiteljima, o putovanjima na daleke destinacije, city break putovanjima, putovanjima autobusom, cikloturizmu, kampiranju ili putovanju svijetom na motociklu, sajam REISE + CAMPING svim ciljnim skupinama nudi atraktivne ponude i najnovije trendove za putovanja.

Segment za kamping obuhvaća široki spektar proizvoda i usluga za kamp prikolice i kampere te sve što ovaj oblik putovanja čini još ljepšim i opuštenijim: novosti i inspiracije o aktualnom trendu zvanom glamping (glamurozni i luksuzni oblik kampiranja) te mnogo toga praktičnog i inovativnog za kamp prikolice, kampere i šatore. Idealna prilika za sve ponuditelja iz ovoga sektora za izravan plasman proizvoda i usluga te direktnu komunikaciju sa zainteresiranom publikom i iskonskim ljubiteljima kampiranja.

Paralelno uz sajam REISEN + CAMPING održava se i sajam cikloturizma i biciklizma FAHRRAD ESSEN.

Sajam u brojkama (2017.)

1.000 izlagača i destinacija iz 20 zemalja
70.000 m2 izlagačke površine

Segmenti

Međunarodni turizam
Prijevoznici
Mobilne kućice
Objekti za iznajmljivanje
Šatori i oprema za šatore
Oprema za kamping
Vozila
Opremanje i uređenje vozila
Slobodno vrijeme
Informiranje i savjetovanjeStručna literatura, nakladnici

Izlaganje na sajmu

Ako ste zainteresirani za izlaganje na sajmu REISE + CAMPING, kontaktirajte nas kako bismo Vas uputili u sve pojedinosti sudjelovanja na sajmu.

Posjet sajmu

Kao zastupnik Sajma Essen stručnim posjetiteljima nudimo mogućnost narudžbe ulaznica u pretprodaji po povoljnijim uvjetima. Ako planirate posjetiti sajam, obratite nam se kako bismo Vas pravodobno obavijestili o pretprodaji ulaznica.

www.die-urlaubswelt.de