SHK ESSEN

DruckMeđunarodni stručni sajam sanitarija, grijanja, klimatizacije i obnovljivih izvora energije

Essen, 10. 3. – 13. 3. 2020.

O sajmu

Po broju posjetitelja, sajam SHK ESSEN je vodeći njemački sajam za područje sanitarija, grijanja, klimatizacije i obnovljivih izvora energije. Sa 560 izlagača iz 18 zemalja i preko 48.000 stručnih posjetitelja iz 16 zemalja, sajam SHK ESSEN izlagačima nudi znatan potencijal za poslovne kontakte. K tome, sajam se održava u gospodarski dinamičnoj regiji koja je vodeća u Europi po pitanju potražnje u građevinskom sektoru. Dodatnu važnost sajmu pridodaje i značaj koji ima u zemaljama Beneluksa.

SHK ESSEN još od 1966. godine služi kao događaj koji spaja obrtnike, trgovce, projektante i trgovce s industrijom. Sajam obuhvaća sve relevantne segmente: sanitarna industrija s funkcionalnim dizajnom za suvremene građevinske objekte i tehnologijama koje štede resurse, visokoučinkovita tehnologija za grijanje u novim i postojećim objektima, inovativni klimatizacijski i ventilacijski sustavi za zdravu klimu stanovanja, inovativna i suvremena instalacijska tehnika za obnovljive izvore energije, opskrba energijom i energetske usluge, tehnologija hlađenja te komunalne usluge.

Sajam u brojkama (2018.)

567 izlagača iz 15 zemalja
44.000 posjetitelja
70.000 m2 izlagačke površine

Segmenti

Sanitarna tehnologija
Bazenska tehnologija
Obrada vode
Tehnologija za grijanje
Tehnologija za obnovljive izvore energije
Tehnologija za klimatizaciju i ventilaciju
Rashladna tehnika
Cijevi i elementi za cijevne mreže
IT rješenja
Tehnološko opremanje zgrada i mjerna tehnika
Električna energetska tehnologija
Alat i oprema
Usluge

Detaljan pregled izlagačke ponude

Izlaganje na sajmu

Ako ste zainteresirani za izlaganje na sajmu SHK ESSEN, kontaktirajte nas kako bismo Vas uputili u sve pojedinosti sudjelovanja na sajmu.

Posjet sajmu

Kao zastupnik Sajma Essen stručnim posjetiteljima nudimo mogućnost narudžbe ulaznica u pretprodaji po povoljnijim uvjetima. Ako planirate posjetiti sajam, obratite nam se kako bismo Vas pravodobno obavijestili o pretprodaji ulaznica.

www.shkessen.de