R+T Turkey

DruckSpecijalizirani stručni sajam za rolete, vrata, prozore i sustave za zaštitu od sunca

O sajmu

Sajam R+T Turkey je specijalizirani stručni sajam posvećen roletama, vratima i sustavima za zaštitu od sunca. Od svog premijernog izdanja u 2013. godini sajam izlagačima i posjetiteljima nudi izvanredne poslovne mogućnosti. Riječ je o vodećem i jedinom specijaliziranom događaju u Turskoj posvećenom najnovijim proizvodima i trendovima u proizvodnji roleta, vrata, prozora i sustava za zaštitu od sunca. Pored toga sajam otvara vrata prema novim tržištima u regiji poput Turkmenistana, Azerbajdžana, Uzbekistana, Irana itd. Sajam R+T Turkey je susretište i važna poslovna platforma za građevinske i projektantske tvrtke, sektor trgovine, proizvođače, izvođače, distributere, maloprodaju, arhitekte, dizajnere i mnoge druge.

Događaj u Turskoj profitira od visokog ugleda i ranga matičnog sajma R+T u Stuttgartu kao vodećeg svjetskog sajma za rolete, vrata i sustave za zaštitu od sunca. Zahvaljujući ovoj reputaciji i posvećenosti matične sajamske kuće u Stuttgartu prema izlagačima i posjetiteljima, i sajmovi izvan Njemačke imaju sve pretpostavke da postanu vrhunski događaji.

Želite li posjetiti sajam R+T Turkey?

Zainteresirani posjetitelji putem web stranice sajma mogu se besplatno registrirati za posjet sajmu i preuzeti svoju ulaznicu. Online registracija stručnih posjetitelja bit će otvorena uskoro.

Ako planirate posjetiti sajam R+T Turkey, kontaktirajte nas kako bismo Vas obavijestili o početku registracije stručnih posjetitelja.

Web stranica sajma R+T Turkey