Pawexpo

Stručni sajam potrepština za kućne ljubimce

Birmingham, 28. 6. – 30. 6. 2022.

O sajmu

Sajam Pawexpo je novi premium sajam posvećen potrepštinama za kućne ljubimce koji će se premijerno održati u rujnu 2021. godine paralelno sa sajmom Glee, vodećim stručnim sajmom za uređenje vrtova i vanjskog prostora u Velikoj Britaniji. Procjene govore da 12 milijuna britanskih kućanstva, što je 44 posto od ukupnog broja kućanstva, ima kućne ljubimce, a da je u Ujedinjenom Kraljevstvu ukupno oko 51 milijun kućnih ljubimaca. Ukupna vrijednost ovog tržišta se trenutno procjenjuje na 7 milijardi funti, odnosno 7,75 milijardi eura, a pokretanje ovog sajma je odgovor na rastuću potražnju za odgovarajućim proizvodima i uslugama u ovom sektoru u Velikoj Britaniji. Pored izlagačkog dijela sajam će također obuhvaćati razna događanja poput prezentacije kućnih ljubimaca, uređenja kućnih ljubimaca uživo, posebnih površina i nagrada za nove proizvode, inovacijske zone, poslovnog umrežavanja (networking) izlagača i kupaca te seminare za usavršavanje.

Izlagačka ponuda

Pribor za kućne ljubimce
Prehrana
Zdravlje kućnih ljubimaca
Luksuzni proizvodi za kućne ljubimce
Rješenja za maloprodaju
Tehnološka rješenja za držanje kućnih ljubimaca

Izlaganje na sajmu

Ako ste zainteresirani za izlaganje na sajmu Pawexpo, kontaktirajte nas kako bismo Vas uputili u sve pojedinosti sudjelovanja na sajmu.

Brošura za izlagače

Posjet sajma

Ako želite posjetiti sajam Pawexpo, slobodno nas kontaktirajte kako bismo Vas uputili u postupak registracije posjetitelja.

www.gleebirmingham.com/pawe