f-cell

Međunarodni stručni sajam i kongres o vodikovim i gorivim ćelijama

Stuttgart, 4. 10. – 5. 10. 2022.

O sajmu

Na sajmu i kongresu f-cell se već više od 20 godina susreće zajednica za vodikove i gorive ćelije radi upoznavanja tehnoloških napredaka, transfera znanja i osvajanja međunarodnih tržišta. Ovaj poslovno-stručni događaj predstavlja idealnu industrijsku platformu kako za stručnjake tako i za nove aktere na tržištu, a održava se u jednoj od gospodarskih najjačih regija Europe u sklopu suvremenog sajamskog i kongresnog prostora Sajma Stuttgart. Kao stručni sajam f-cell je poznat po svojoj networking atmosferi i raznolikosti izlagačke ponude. Koncept zaokružuje vrhunski kongres koji na sajamski prostor u Stuttgartu dovodi međunarodno priznate stručnjačke. F-cell je time savršena prilika za uspostavljanje poslovnih veza te osobni susret s vodećim predstavnicima ove industrije.

Za startup tvrtke, koje su osnovane nakon 2019. godine, sajamska kuća Stuttgart pruža mogućnost sudjelovanja na posebnoj izlagačkoj površini kroz specijalni izlagački paket koji uključuje sve za uspješan nastup na sajmu. Mladi izlagači u „Startup segmentu“ tako dodatno profitiraju od posebne vidljivosti izlagačke površine i ciljane komunikacije prije i tijekom sajma.

Glavna tematska područja

Vozila
Gorive ćelije
Vodik
Infrastruktura i koncepti za mobilnost
Stacionarni koncepti / rješenja za pohranjivanje energije
Istraživanje i razvoj
Usluge

Izlaganje na sajmu

Ako ste zainteresirani za izlaganje na sajmu, kontaktirajte nas kako bismo Vas uputili u sve pojedinosti sudjelovanja na sajmu.

Naručivanje ulaznica

Kao službeno zastupništvo Sajma Stuttgart posjetiteljima nudimo mogućnost narudžbe ulaznica u pretprodaji po povoljnijim uvjetima.

Ako planirate posjetiti sajam, obratite nam se kako bismo Vas obavijestili o modalitetima narudžbe ulaznica.

Web stranica sajma f-cell