Sajam Berlin

Sajam Berlin od 1822. godine djeluje kao organizator međunarodnih sajmova i kongresa. Jedinstvena lokacija, inovativni sajamski koncepti, uspješno kongresno poslovanje i snažna usmjerenost prema međunarodnim tržištima skupa s dugogodišnjom kompetencijom, profesionalnošću i izraženim servisnim karakterom: ova svojstva čine Sajam Berlin jednim od najuspješnijih i najprofitabilnijih sajamskih društava na svijetu.

Sajam Berlin raspolaže suvremenom infrastrukturom s 170.000 m2 izlagačke površine u 26 paviljona. Izvrsna prometna povezanost i dostupnost javnog prijevoza te blizina međunarodnih zračnih luka i 12.000 parkirnih mjesta čine Sajam Berlin iznimno atraktivnom lokacijom za održavanje svih vrsti sajmova. Posebnost Sajma Berlin su i tri kilometra tračnica unutar sajamskog prostora što omogućuje održavanje specijaliziranih sajmova iz područja željezničke tehnologije s prezentacijom tračnih vozila.

 

Širok spektar sajamskih događanja i brandova

Ponuda Sajma Berlin obuhvaća vrlo raznoliki program sajmova: preko 100 regionalnih, nacionalnih i međunarodnih vlastitih i gostujućih sajmova iz područja prehrane, turizma, logistike, informatičke tehnologije u zdravstvu i potrošačke elektronike svake godine se održava na prostoru Sajma Berlin, ali i u drugim regijama svijeta.

U portfelj sajmova u organizaciji sajamske kuće Berlin spadaju i vodeći svjetski sajmovi poput Grüne Woche, ITB Berlin, InnoTrans i Fruit Logistica.