ITB ASIA

Međunarodni stručni sajam turizma

27. 10. – 29. 10. 2021. – Virtualno izdanje!

O sajmu

ITB Asia je trodnevni B2B sajam i kongres turističke industrije koji je prvi put održan 2008. godine, a cilj mu je postati vodeći stručni i poslovni događaj za turističku industriju na području Azije i Pacifika, jednog od najdinamičnijih i najbrže rastućih turističkih tržišta na svijetu. Sajam organizira tvrtka kći Sajma Berlin, organizatora vodećeg svjetskog sajma turizma koji se svakog ožujka održava u Berlinu.

Sajam ITB Asia je optimalno susretište za industriju turizma i forum za uspostavljanje kvalitetnih poslovnih kontakata i ugovaranje poslova. Na ovome mjestu međunarodni izlagači iz svih segmenata turističke industrije i vodeće turističke kompanije kao i srednje i male tvrtke iz područja Azije i Pacifika susreću vodeće međunarodne kupce iz različitih sektora turističkog lanca vrijednosti.

Sajam obuhvaća kompletnu ponudu proizvoda, usluga i dobara u turizmu, a istovremeno djeluje kao know-how platforma za turističku industriju s nizom popratnih konferencija i događanja.

Izlaganje na sajmu

Ako ste zainteresirani za izlaganje na sajmu ITB Asia, rado nas kontaktirajte kako bismo Vas uputili u sve pojedinosti!

Naručivanje ulaznica

Zainteresirani stručni posjetitelji ulaznice za sajam ITB Asia mogu naručiti u pretprodaji putem web trgovine sajma. Naručivanjem ulaznice putem web trgovine moguće je iskoristiti popust u odnosu na kupnju ulaznice na blagajni sajma.

Pretprodaja ulaznica za sljedeće izdanje sajma predviđena je za ljeto 2018. godine.

Ako želite posjetiti sajam ITB Asia, kontaktirajte nas kako bismo Vas pravodobno obavijestili o počektu pretprodaje ulaznica.

www.itb-asia.com