Spring Fair

Međunarodni stručni sajam kućnih potrepština i poklona

Birmingham, 6. 2. – 10. 2. 2022.

O sajmu

Sajam Spring Fair jer međunarodni poslovni događaj na kojem se susreće europsko i globalno tržište maloprodaje. U sklopu 16 pomno odabranih segmenata sajam Spring Fair je mjesto je na kojem britanski, europski i međunarodni dobavljači kućnih potrepština i darova susreću nove proizvođače i poslovne partnere. Kao događaj koji privlači desetke tisuća neovisnih trgovaca, predstavnika lanaca trgovina, online maloprodaje i rubnih kuća, od kojih 80 posto sajam posjećuje prvenstveno s namjerom pronalaska novih dobavljača i proizvoda, sajam je optimalna platforma za lansiranje proizvoda na tržište i jedinstvena mogućnost za susret s predstavnicima maloprodaje koji proizvode izlagača mogu uvrstiti u ponudu najvećih i najekskluzivnijih trgovina diljem svijeta. Ovaj sajam Vam pruža nešto što nećete pronaći na Internetu – mjesto na kojem možete dodirnuti i osjetiti proizvode te kroz osobni susret pronaći i razgovarati s novim poslovnim partnerima i kupcima. Sajam Spring Fair prvi put je održan 1950. godine, a danas je s 2.500 izlagača i više od 50.000 posjetitelja najveći stručni sajam u Velikoj Britaniji koji se početkom svake godine održava na prostoru sajamskog centra National Exhibition Centre (NEC) u Birminghamu, najvećeg sajamskog prostora u Velikoj Britaniji.

Izlagačka ponuda

Ljepota i zdravlje
Božićna dekoracija
Posuđe i kuhinjska pomagala
Roba široke potrošnje za svakodnevnu uporabu
Moda
Cvijeće
Pokloni
Papirna konfekcija
Nakit i satovi
Opremanje i dekoriranje doma
Oprema i proizvodi za zabave
Igračke
Summerhouse – odabrani proizvodi za uređenje interijera i darivanje
Rješenja i oprema za maloprodaju
Dizajn i repromaterijali

Izlaganje na sajmu

Ako ste zainteresirani za izlaganje na sajmu Spring Fair, kontaktirajte nas kako bismo Vas uputili u sve pojedinosti sudjelovanja na sajmu.

Posjet sajma

Ako želite posjetiti sajam Spring Fair, slobodno nas kontaktirajte kako bismo Vas uputili u postupak registracije posjetitelja.

www.springfair.com