TheraPro

DruckStručni sajam i kongres o terapiji, rehabilitaciji i prevenciji

Stuttgart, 3. 2. – 5. 2. 2023.

O sajmu

Stručni sajam i kongres TheraPro pruža informacije o terapiji, rehabilitaciji i prevenciji. Fizioterapeuti, ergoterapeuti, osteopati, maseri i logopedi koriste široku ponudu sajma TheraPro kako bi se informirali, školovali i isprobali nove proizvode.

TheraPro nastao je iz uspješnog tematskog područja o fizioterapiji na stručnom sajmu i kongresu MEDIZIN. Kao zasebna sajamske priredba, koja se sada održava paralelno uz sajam MEDIZIN, sajam TheraPro nudi široki pregled proizvoda i usluga iz ovog područja. Posjetitelji i izlagači time profitiraju od sinergijskih efekata oba sajma koja potiču umrežavanje i razmjenu iskustava između terapeuta i liječnika te unutar zdravstvenog sektora.

Stručni kongresni program upotpunjuje ponudu sajma TheraPro. Sva događanja iz okvirnog programa terapeutima pružaju optimalne mogućnosti za učenje od stručnjaka i stjecanje novih znanja i vještina.

Područja izlaganja

Terapijski uređaji za fizioterapiju
Terapijski uređaji za fizikalnu terapiju
Terapijski uređaji za ergoterapiju/logopediju
Uređaji za vježbu i trening
Potrošni materijal, radna odjeća
Wellness koncepti i proizvodi
Alternativne metode liječenja
Uređenje i opremanje
Organizacija i administracija
Savjetovanje i usluge
Obrazovanje i školovanje
Nakladnici i stručna literatura

Izlaganje na sajmu

Ako ste zainteresirani za izlaganje na sajmu TheraPro, kontaktirajte nas kako bismo Vas uputili u sve pojedinosti sudjelovanja na sajmu.

Naručivanje ulaznica

Kao službeno zastupništvo Sajma Stuttgart stručnim posjetiteljima nudimo mogućnost narudžbe ulaznica u pretprodaji po povoljnijim uvjetima.

Ako planirate posjetiti sajam, obratite nam se kako bismo Vas obavijestili o modalitetima narudžbe ulaznice.

Web stranica sajma TheraPro