Touristik & Caravaning

Najveći sajam turizma u središnjoj Njemačkoj

Leipzig, 17. 11. – 21. 11. 2021.

O sajmu

Sa 60.000 m2 izlagačke površine sajam Touristik & Caravaning je najveći sajam turizma u središnjoj Njemačkoj koji se svake godine održava na prostoru Sajma Leipzig. Sajam izlagačima nudi priliku za susret sa 65.000 potencijalnih novih gostiju koji na sajmu žele pronaći svoje sljedeće putovanje ili godišnji odmor. Time ovaj sajam pruža savršenu mogućnost za prezentaciju turističke ponude širokoj i stručnoj publici iz središnje Njemačke kao i prigodu za njegu postojećih i stvaranje novih poslovnih veza te osvajanje novih tržišta i klijenata.

Sajam Touristik & Caravaning je mnogo više od klasičnog sajma turističkih destinacija. Na ovom sajmu posjetitelji mogu doživjeti, okusiti, osjetiti, vidjeti, isprobati, odabrati, pripremiti, planirati i rezervirati svoj godišnji odmor. Posebna atrakcija za posjetitelje je atraktivni prateći gastronomski program. U staklenom predvorju Sajma Leipzig posjetitelji naime imaju mogućnost kušati i kupovati gastronomske proizvode iz cijelog svijeta, što predstavlja dodatnu atrakciju na sajmu zbog čega više od 50 posto posjetitelja na sajam dolazi iz mjesta koja su udaljena 50 i više kilometara.

Sajam se održava u metropolitanskoj regiji s preko 2,5 milijuna stanovnika i visoke kupovne moći s prosječnim dohotkom po kućanstvu od preko 3.000 eura.

Sajam Touristik & Caravaning se održava od 1990. godine, a 2018. godine organizaciju sajma s novim atraktivnim konceptom je preuzela sajamska kuća Stuttgart, jedan od vodećih europskih i svjetskih organizatora sajamskih priredbi.

Područja izlaganja

Turizam
Kamping
Cikloturizam i aktivnosti na otvorenom
Kulinarska putovanja

Izlaganje na sajmu

Ako ste zainteresirani za izlaganje na sajmu, kontaktirajte nas kako bismo Vas uputili u sve pojedinosti sudjelovanja na sajmu.

Naručivanje ulaznica

Kao službeno zastupništvo Sajma Stuttgart stručnim posjetiteljima nudimo mogućnost narudžbe ulaznica u pretprodaji po povoljnijim uvjetima. Ako planirate posjetiti sajam, obratite nam se kako bismo Vas obavijestili o modalitetima narudžbe ulaznica.

Web stranica sajma Touristik & Caravaning