Animal

Sajam kućnih ljubimaca

Stuttgart, 17. 11. – 20. 11. 2022.

O sajmu

Sajam ANIMAL je najveći prodajni sajam posvećen kućnim ljubimcima u Njemačkoj i kao takav neizbježan događaj za vlasnike i ljubitelje životinja. Ponuda sajma obuhvaća uravnoteženu mješavinu prodajnog sajma i pratećeg programa s mnoštvom informacija i prezentacija. Bilo da je riječ o psima, mačkama ili egzotičnim kućnim ljubimcima, raznolikost ljubimaca na sajmu gotovo da ne poznaje granice. Sajam je podijeljen u tematske cjeline koje posjetiteljima omogućuju aktivno sudjelovanje i mogućnosti za detaljno informiranje o svemu vezanim uz kućne ljubimce.

Sajam ANIMAL održava se u sklopu Stuttgartskog jesenskog sajma koji u periodu od deset dana obuhvaća niz sajamskih manifestacija s ukupno više od 175.000 posjetitelja i 1.760 izlagača.

Područja izlaganja

Oprema i dodaci
Prehrana
Njega
Moda za kućne ljubimce
Pasmine
Putovanje s kućnim ljubimcima
Život s kućnim ljubimcima
Igra i sport
Obuka i odgoj

Izlaganje na sajmu

Ako ste zainteresirani za izlaganje na sajmu ANIMAL, kontaktirajte nas kako bismo Vas uputili u sve pojedinosti sudjelovanja na sajmu.

Naručivanje ulaznica

Kao službeno zastupništvo Sajma Stuttgart stručnim posjetiteljima nudimo mogućnost narudžbe ulaznica u pretprodaji po povoljnijim uvjetima.

Ako ste zainteresirani za posjet sajmu ANIMAL, kontaktirajte nas kako bismo Vas obavijestili o modalitetima narudžbe ulaznica u pretprodaji.

Web stranica sajma ANIMAL