Didacta

Stručni sajam obrazovanja

Stuttgart, 7. 3. – 11. 3. 2023.

O sajmu

S oko 85.000 posjetitelja, 860 izlagača i izlagačkom površinom od 70.000 m2 sajam didacta je najveći sajam obrazovanja na svijetu i vodeći stručni poslovni događaj na temu „podučavanja i učenja“. Kao stručni sajam didacta pruža sveobuhvatni pregled cjelokupnog obrazovnog sektora – od obrazovanja u ranoj dječjoj dobi, preko strukovnog obrazovanja pa sve do cjeloživotnog obrazovanja. Na sajamskom prostoru u Stuttgartu izlagači iz cijele Europe stručnoj publici predstavljaju najnoviju ponudu i trendove iz svih područja obrazovanja. Sajam didacta naizmjenično se održava u Stuttgartu, Kölnu i Hannoveru.

Vrhunski program usavršavanja za učitelje, nastavnike i profesore, odgojitelje, voditelje strukovnog obrazovanja, trenere i stručnjake za razvoj ljudskih potencijale upotpunjuje bogatu ponudu sajma.

Područja izlaganja

Oprema za obrazovne ustanove
Obrazovni materijali
Nastani materijali
Audiovizualna tehnologija
Multimedija
Informacijska tehnologija
Komunikacijska tehnologija
Ustanove za stručno osposobljavanje
Konferencijski centri
Obrazovanje u ranoj dječjoj dobi
Oprema za škole
Igračke
Sportski artikli

Izlaganje na sajmu

Ako ste zainteresirani za izlaganje na sajmu, kontaktirajte nas kako bismo Vas uputili u sve pojedinosti sudjelovanja na sajmu.

Brošura za izlagače (eng.)

Naručivanje ulaznica

Kao službeno zastupništvo Sajma Stuttgart stručnim posjetiteljima nudimo mogućnost narudžbe ulaznica u pretprodaji po povoljnijim uvjetima.

Ako planirate posjetiti sajam, obratite nam se kako bismo Vas obavijestili o modalitetima narudžbe ulaznica.

Web stranica sajma didacta