FAMILIE & HEIM

Sajam za kupovinu i doživljaj

Stuttgart, 17. 11. – 20. 11. 2022.

O sajmu

S nevjerojatno šarolikom i raznolikom izlagačkom ponudom te tradicijom koja traje već duže od 50 godina, sajam FAMILIE & HEIM („Obitelj & Dom“) je glavna atrakcija Stuttgartskog jesenskog sajma. Tijekom devet dana trajanja u središtu pozornosti ovog prodajnog sajma je stanovanje. Bilo da se radi o građevinskim rješenjima, kuhinjskim uređajima ili namještaju – izlagači se na ovom sajmu predstavljaju publici visoke kupovne moći iz južne Njemačke.

Kao vodeći prodajni sajam u južnoj Njemačkoj FAMILIE & HEIM je mjesto na kojoj posjetitelji mogu pronaći ideje i proizvode za uređenje vlastitog doma. Široka lepeza izlagačkih područja koja seže od zdravlja i savjetovanja te ideja za dekoraciju pa sve do glavnih tematskih područja „Kuhinja i dom“ te „Građenje i renoviranje“, ovaj sajam pokriva sve segmente koju su od važnosti za stvaranje i uređenje vlastitog doma. Ponudu sajma upotpunjuju bogati popratni program i razna tematska izlaganja.

Sajam FAMILIE & HEIM dio je Stuttgartskog jesenskog sajma koji obuhvaća 11 raznih sajamskih manifestacija. S ukupno više od 176.000 posjetitelja i 1.600 izlagača Stuttgartski jesenski sajam je najveća i najuspješnija manifestacija ove vrste u njemačkom govornom području.

Iskoristite i Vi potencijale koje Vam pružaju sajamske manifestacije Jesenskog sajma u Stuttgartu i izravno plasirajte svoje proizvode na sajmu FAMILIE & HEIM.

Područja izlaganja

Stanovanje i ambijent
Građenje i renoviranje
Kuhinja i dom
Slobodno vrijeme i dekoriranje
Zdravlje i wellness
Moda i modni dodaci
Hrana i piće
Usluge i savjetovanje

Izlaganje na sajmu

Ako ste zainteresirani za izlaganje na sajmu FAMILIE & HEIM, kontaktirajte nas kako bismo Vas uputili u sve pojedinosti sudjelovanja na sajmu.

Naručivanje ulaznica

Kao službeno zastupništvo Sajma Stuttgart stručnim posjetiteljima nudimo mogućnost narudžbe ulaznica u pretprodaji po povoljnijim uvjetima.

Ako planirate posjetiti sajam, obratite nam se kako bismo Vas obavijestili o modalitetima naručivanja ulaznica u pretprodaji.

Web stranica sajma FAMILIE & HEIM