home2

messe-hamburg-logo-claim1zeilig-4cSajam za nekretnine, građenje i renoviranje

Hamburg, 28. 1. – 30. 1. 2022.

O sajmu

Sajam home2, koji je prvi put održan 2017. godine, je novi sajam u sjevernoj Njemačkoj za nekretnine, građenje i renoviranje. Na sajmu se predstavljaju najnoviji trendovi i tehnologije posvećeni temama iz ovih područja – od energetski učinkovitog građenja do stanovanja prilagođenom trećoj dobi. Digitalno umrežavanje instalacija i aparata u kući također je jedna od ključnih tema sajma home2. Pitanjima budućnosti bavi se i popratni program sajma s mnogobrojnim predavanjima i prezentacijama.

Ako se Vaše poduzeće bavi vizijama i rješenjima u svijetu nekretnina, sajam home2 Vam nudi savršenu poslovnu platformu. Sajam se k tome održava početkom godine i time u idealno vrijeme uoči početka sezone građenja kada mnogi vlasnici nekretnina planiraju radove na svojim objektima.

Segmenti

Nekretnine, financiranje, savjetovanje
Gradnja i instalacije
Renoviranje, modernizacija i saniranje
Uređenje vrtova i pejzaža

Izlaganje na sajmu

Ako ste zainteresirani za izlaganje na sajmu home2, kontaktirajte nas kako bismo Vas uputili u sve pojedinosti sudjelovanja na sajmu.

Posjet sajmu

Kao zastupnik Sajma Hamburg stručnim posjetiteljima nudimo mogućnost narudžbe ulaznica u pretprodaji po povoljnijim uvjetima. Ako planirate posjetiti sajam, obratite nam se kako bismo Vas pravodobno obavijestili o pretprodaji ulaznica.

www.home-messe.de